Wprowadzenie do Zarządzania Talentami

0
883
Co oznacza podejście „Zatrudniamy postawy”, czy umiemy zdiagnozować potencjał kandydatów do pracy, co w tym kontekście oznaczają predyspozycje oraz do czego w gastronomii potrzebny jest talent – na te in inne pytania w dynamicznym wprowadzeniu do tematu Zarządzania talentami, podczas wiosennej edycji Gastro Meeting opowie Szymon Milonas.

Szymon Milonas – kiedyś szef praktyki Zarządzania Talentami w jednej z najwięszych firm doradczych na świecie, wykładowca akademicki, a dziś członek zarządu Stowarzyszenia Sommelierów i importer wina pracujący z restauracjami. Na co dzień nauczyciel szkoleń winiarskich Wine and Spirit Education Trust i importer wina z doświadczeniem restauracyjnym w USA.

Podczas wiosennej edycji konferencji Gastro Meeting 2019, Szymon Milonas wygłosi prelekcję pt. „Wprowadzenie do Zarządzania Talentami”.

Zapraszamy do zapoznania się z agendą wystąpień tegorocznych prelegentów na oficjalnej stronie internetowej konferencji Gastro Meeting 2019.

Obowiązuje zasada „kto pierwszy, ten lepszy”, zatem zachęcamy do błyskawicznej rezerwacji za pomocą platformy Evenea.


Istnieje możliwość odebrania darmowych wejściówek, wystarczy zgłosić kupca do formuły Business Seed Dating.

Poniżej kod QR do wydarzenia na Facebook-u

Gastro Meeting to cykliczna konferencja, podczas której eksperci i praktycy branży gastronomicznej mają okazję, by wymienić się wiedzą i doświadczeniem oraz dyskutować na ważne, zawodowe tematy. To również doskonała okazja do zdobycia nowych kontaktów biznesowych w ramach Business Speed Dating – ekspresowych spotkań restauratorów i dostawców produktów/usług dla branży HoReCa.

Jako organizator konferencji, zapewniamy uczestnikom dogodne warunki, by spotkania te były jak najbardziej efektywne i owocowały licznymi sukcesami zawodowymi.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.