poniedziałek, 13 Maj 2019.
Advertisement

HORECA RADIO - GASTRONOMIA

Make Me Food – o konceptach restauracyjnych opowiada Tadeusz Müller (Horeca Radio)

Gościem Horeca Radio jest Tadeusz Müller z Make Me Food, dla którego priorytetem jest tworzenie nowoczesnej gastronomii opartej o produkty „clean label”. Zapraszamy do...

Prawo w branży HoReCa – Joanna Hetman-Krajewska – odc. 1 (Horeca Radio)

W niedzielne popołudnie wracamy do premierowego odcinka cyklu audycji pt. "Prawo w branży HoReCa". Joanna Hetman-Krajewska, właścicielka kancelarii prawniczej Patrimonium, wyjaśni między innymi, czy...

Wino bez tajemnic – Tomasz Kolecki – odc. 1 (Horeca Radio)

Zapraszamy na powtórkę premierowego odcinka audycji z cyklu "Wino bez tajemnic". Tomasz Kolecki, ekspert w dziedzinie wina i HoReCa, który czterokrotnie zdobywał prestiżowy tytuł...

Gastrolekcje – Rafał Pasenik – odc. 1 (Horeca Radio)

Przypominamy premierowy odcinek cyklu audycji pt. "Gastrolekcje". Rafał Pasenik, właściciel firmy H&R System specjalizującej się w szkoleniach i zarządzaniu zespołem, podpowie, jak zdobyć pracowników...

Goście Horeca Radio – Michał Iwaniuk Czekolada Café (Horeca Radio)

Zapraszamy ponownie do wysłuchania audycji z cyklu "Goście Horeca Radio" z udziałem Michała Iwaniuka. Szef Zespołu Cukierników w Czekolada Café opowie m.in. o przygotowaniach...

Klub Szefów Kuchni – odc. 1 (Horeca Radio)

Przypominamy pierwszy odcinek cyklu audycji pt. "Klub Szefów Kuchni" profesor Jarosław Dumanowski, historyk czasów nowożytnych specjalizujący się w kulturowej historii kuchni i jedzenia, opowie...

Wino bez tajemnic – Co mówi butelka wina cz. 3 (Horeca Radio)

Zapraszamy do wysłuchania kolejnej audycji z cyklu "Wino bez tajemnic"- dziś Tomasz Kolecki, ekspert w dziedzinie wina i HoReCa, trzykrotny zdobywca prestiżowego tytułu Mistrza...

Premierowy Show Rum Warsaw już 11 maja (Horeca Radio)

O zmieniających się gustach i preferencjach smakowych Polaków świadczy rosnąca w ostatnich latach popularność rumów. Napój produkowany ze sfermentowanego soku z trzciny cukrowej doczekał...

Relacje, wydarzenia – Chefs for Change (Horeca Radio)

Weronika Pochylska z kampanii Roślinniejemy opowiada o nowym projekcie Chefs for Change, który skierowany jest do szefów kuchni i ma na celu promocję produktów...

Który zmysł jest najważniejszy podczas degustacji piwa

W najnowszej audycji z cyklu "Akademia piwa" Michał Kopeć, ekspert w dziedzinie browarnictwa organizujący szkolenia dla branży HoReCa, a także międzynarodowy sędzia piwny, kontynuuje...
- Advertisement -
Advertisement

MOST POPULAR

HOT NEWS