środa, 20 Marzec 2019.
Advertisement

HORECA RADIO - GASTRONOMIA

Polska od kuchni (Horeca Radio)

Zapraszamy do wysłuchania kolejnej audycji pt. "Relacje, wydarzenia" w której Waldemar Piórek, prezes zarządu firmy WIP, organizator i pomysłodawca akcji rekomendującej gastronomią POLSKA OD...

Goście Horeca Radio – Kamil Hagemajer (Horeca Radio)

W kolejnej audycji z cyklu "Goście Horeca Radio" Kamil Hagemajer, właściciel restauracji Mleczarnia Jerozolimska i kilku innych konceptów opowie o historii jego biznesu, największych...

Jakimi zmysłami posługujemy się podczas degustacji piwa (Horeca Radio)

W najnowszej audycji z cyklu "Akademia piwa" Michał Kopeć, ekspert w dziedzinie browarnictwa organizujący szkolenia dla branży HoReCa, a także międzynarodowy sędzia piwny, opowiada...

Franczyza w gastronomii – odcinek 1 (Horeca Radio)

W pierwszym odcinku audycji z cyklu "Franczyza w gastronomii" prowadzący Rafał Krzycki wraz z zaproszonym gościem Grzegorzem Aksamitem, rozmawiają o nietypowym biznesie, jakim jest...

Sytuacje kryzysowe – złe opinie – co robić ? (Horeca Radio)

Zapraszamy do wysłuchania kolejnego odcinka audycji z cyklu "Marketing w gastronomii", w której Tomasz Chądzyński z agencji marketingowej Appetite4 podpowiada, jak radzić sobie ze...

Goście Horeca Radio – Karolina Kaim (podcast)

W kolejnej audycji z cyklu "Goście Horeca Radio" Karolina Kaim, Prezes Zarządu Tacit Investment, opowiada o zaangażowaniu zarządzanej przez siebie spółki w projekty hotelowe,...

Jak zmienią się stawki VAT na poszczególne produkty (Horeca Radio)

Zapraszamy do wysłuchania najnowszej audycji z cyklu "Podatki w biznesie hotelowym", w której Małgorzata Dankowska, doradca podatkowy i Partner TPA Poland, odpowiedzialna w firmie...

Rynek kulinarny w Polsce – cukiernictwo (Horeca Radio)

W audycji z cyklu „Szkoła Mistrzów” Małgorzata Michalska, założycielka i właścicielka Międzynarodowej Szkoły Sztuki Kulinarnej Ashanti, opowie o trendach w edukacji oraz o rynku...

Co mówi butelka wina cz. 1 (audycja Horeca Radio)

W kolejnej audycji z cyklu "Wino bez tajemnic" Tomasz Kolecki, ekspert w dziedzinie wina i HoReCa, który trzykrotnie zdobywał prestiżowy tytuł Mistrza Polski Sommelierów,...

Zmiany w edukacji młodych kucharzy (Horeca Radio)

Zapraszamy do wysłuchania drugiej audycji pt. "Klub Szefów Kuchni", w której Jarosław Walczyk, właściciel restauracji Pink Lobster i Prezes Fundacji Klubu Szefów Kuchni, opowiada...
- Advertisement -
Advertisement

MOST POPULAR

HOT NEWS