Meksykańska uczta od Papa Diego w łódzkiej Manufakturze

0
1270

Od 26 lipca mieszkańcy Łodzi mogą spróbować kuchni meksykańskiej w nowej restauracji w Manufakturze. Pierwszy w tym mieście lokal Papa Diego serwuje pełne słońca, aromatyczne dania prosto z Meksyku: tacos, burrito, burrito bowle i nachosy. Goście odwiedzający łódzkie Papa Diego od dziś do wtorku, 30 lipca br. będą mogli skorzystać z wyjątkowej promocji.

Papa Diego zaprasza do swojego pierwszego lokalu w Łodzi, w którym serwuje meksykańskie specjały: tacos z kolorowymi salsami, nachosy z dodatkami oraz burrito lub burrito bowle w różnych wersjach smakowych. Osobom łaknącym ostrzejszych wrażeń Papa Diego poda salsy z wyciskających łzy pikantnych papryczek, których można spróbować wyłącznie po podpisaniu oświadczenia!

Od dnia otwarcia do wtorku, 30 lipca br. goście nowego lokalu będą mogli skorzystać z wyjątkowej promocji: zniżki -40% na całą ofertę.

Ponadto, w Papa Diego smakosze kuchni meksykańskiej codziennie znajdą dla siebie atrakcyjną promocję: w poniedziałki małe nachosy za 50% ceny do dużego burrito, we wtorki cztery tacos w cenie trzech, w środy duże burrito w cenie małego, w czwartki bezpłatną lemoniadę mango do trzech tacos, w piątek tańszy zestaw (do znalezienia na Facebooku), a w weekendy tańsze obiady dla dzieci przy zakupie normalnych dań. Dodatkowo, codziennie przez całe wakacje uczniowie i studenci mogą skorzystać ze zniżki -20% na całą ofertę.

Papa Diego w Manufakturze w Łodzi znajduje się w strefie restauracyjnej na 1. poziomie galerii. To 14 lokal tej sieci – dotychczas otwarto restauracje w Gdańsku (Forum Gdańsk i Galeria Bałtycka), Katowicach (Galeria Libero i Galeria Katowicka), Opolu (CH Karolinka i CH Solaris), Poznaniu (Posnania), Pruszkowie (Nowa Stacja Pruszków), Warszawie (Centrum Praskie Koneser, Galeria Młociny, Blue City, Sadyba Best Mall) i Wołominie (Galeria Wołomin).

Papa Diego to pierwsza marka stworzona przez Foodio Concepts – firmę założoną przez spółkę Helios z Grupy Agora, operatora największej w Polsce sieci multipleksów oraz jej partnerów biznesowych – Piotra Grajewskiego i Piotra Komóra, doświadczonych managerów z branży restauracyjnej.

 

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.