Gastrolekcje odc. 7 – Turkusowe zarządzanie w HoReCa (Horeca Radio)

0
770

Co oznacza „turkusowy” sposób zarządzania? Jakie elementy warto wykorzystać w zarządzaniu restauracją? Jak przystosować swoją restaurację do nowego modelu zarządzania? O tym wszystkim opowiada Rafał Pasenik. Zapraszamy na kolejny odcinek audycji Gastrolekcji!

 

Rafał Pasenik od 20 lat związany jest z sektorem HoReCa. właściciel firmy H&R System. W tym czasie zdobył szerokie doświadczenie na polu zarządzania personelem, szkolenia pracowników, kontrolingu i rozliczania usług gastronomicznych. Od października współprowadzi w Horeca Radio cykl audycji pt. „Gastrolekcje”, w których porusza obszerny wątek rekrutacji pracowników.


Partnerzy audycji:

      

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.