Warsztaty „ABC Food Cost”, czyli co powinieneś wiedzieć o tym wskaźniku

0
423
Advertisement
W czerwcu Latek Hotels i 4gastro zainaugurują otwarte warsztaty „ABC Food Cost” dedykowane dla właścicieli, szefów kuchni i managerów gastronomii. Szkolenia będą miały na celu wprowadzić w codzienne planowanie i realizacje „Food cost” w gastronomii niezależnej i hotelowej. Cykl potrwa przez całe wakacje aż do września.

Zespół Latek Hotels i 4gastro, czyli Business Premium Group Hotel & Restaurant, przez ponad rok swojej działalności przeszkolił ponad 300 osób z branży hotelarsko-gastronomicznej. Grupa Consultingowa Adama Latka i Sebastian Hikały-Dobrzańskiego znana jest już w Polsce i zagranicą. Swoją markę buduje dobierając do zespołu najwyższej klasy doświadczonych fachowców.

Latek i Hikała-Dobrzański bardzo dbają o swoich klientów, starając się przekazywać swoją praktyczną wiedzę na warsztatach, które prowadzą w hotelach. Za nimi już otwarcia restauracji czy edukacja praktyczna młodzieży w szkołach hotelarskich. Ich nowatorskie działania pozwoliły na podwyższenie zysków i zwiększenie popularności każdego hotelu, gdzie przeprowadzane były profesjonalne i unikatowe warsztaty branżowe. Co najważniejsze, nowatorskie podejście do tematów branżowych chwalą sobie sami uczestnicy szkoleń.

https://twitter.com/4GastroPREMIUM/status/981292675310784512

Chętnych, którzy chcą podwyższyć swoje kwalifikacje i dowiedzieć się więcej o wskaźnikach, budowie i planowaniu „Food costu” zapraszamy na zapisy. Warsztaty odbędą się w Hotelu Witkowski w Warszawie zlokalizowanym przy Al. Krakowskiej.

Formularz zgłoszeniowy dostępny jest pod linkiem: https://www.4gastro.eu/kontakt/.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Please enter your comment!
Please enter your name here
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.