Menedżer Gastronomii Liderem Zespołu

0
1020

Motywacja w pracy pozwala osiągać wyznaczone cele, pracować z pasją i uśmiechem, rozwijać się, działać. Jak sprawić, by zespół był zawsze zmotywowany? Jak zarządzać czasem, by wykorzystać go efektywnie i nie zmarnować potencjału pracowników? To szkolenie sprawi, że spojrzysz inaczej na dotychczasową pracę zespołu i zostaniesz jego prawdziwym liderem!

  • Dowiesz jak motywować siebie i innych
  • Otrzymasz narzędzia służące lepszemu zarządzaniu czasem
  • Nauczysz się inspiracji i różnych form motywacji swojego zespołu

Prowadzący szkolenie Rafał Pasenik przedstawi techniki motywowania siebie i innych. Uczestnicy otrzymają narzędzie służące lepszemu zarządzaniu czasem. Będzie można poszukać inspiracji i różnych form motywacji zespołu.

TU ZNAJDZIESZ SZCZEGÓŁOWE INFORMACJE

Rafał Pasenik jest właścicielem firmy H&R System. Od ponad 20 lat pracuje w branży HoReCa – zna jej problemy, potrzeby i możliwości. Pomaga Klientom osiągać sukces w aktywnej sprzedaży, podnoszeniu jakości oferowanych usług oraz w budowaniu stałych, zmotywowanych i zaangażowanych w swoją pracę zespołów. Zawsze gra o sukces Klientów, ponieważ jest wierny przekonaniu, że najważniejsi są Goście, ponieważ dzięki nim wszyscy mamy pracę i najdroższe w restauracji jest puste krzesło. Współprowadzi w Horeca Radio cykl audycji pt. „Gastrolekcje”, w których porusza obszerny wątek rekrutacji pracowników w branży HoReCa.

 

 

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.