Rodzinna sieć franczyzowa wkracza do kolejnego miasta

0
1209
Shrimp House jest pierwszą na Starym Kontynencie siecią barów krewetkowych. Pomysł na nowatorski biznes gastronomiczny zrodził się u właścicieli w wyniku fascynacji bogactwami morza. Na pozytywny nastrój przybywających gości wpływa także stylowa aranżacja wnętrz utrzymana w nadmorskim klimacie.

W Łodzi otwarto właśnie kolejną restaurację zyskującej coraz większą popularność sieci Shrimp House. To drugi krewetkowy bar pod tym szyldem przy ul. Piotrkowskiej. Rodzinna sieć posiada już swoje lokale w największych polskich miastach, jak Warszawa, Kraków, Wrocław, Gliwice, Szczecin, czy Częstochowa, a w planach są kolejne inauguracje.

Bracia Frymarowie rozpoczęli swoją przygodę z autorskim konceptem gastronomicznym od food trucka, gdzie serwowali smażony ser, śledzie i kiełbaski. Po jakimś czasie rozszerzyli jednak działania w stronę bardziej wymagających dań z krewetkami, co sprawiło, że biznes zaczął się rozkręcać.

Głównym składnikiem dań oferowanych w restauracjach Shrimp House są oczywiście krewetki podawane na różnego rodzaju sposoby. Odpowiednio przyrządzone owoce morza nie tylko wybornie smakują, ale również nadają daniom pięknego wyglądu. Ceny nie są zbyt wygórowane: smażone krewetki na maśle z pieczywem kosztują 29 zł, zaś zupa kokosowa z krewetkami i pieczarkami – 20 zł.

Shrimp House oferuje również catering na imprezy firmowe czy zwykłe spotkania, podczas których potencjalni klienci mają możliwość skosztowania wszelakich dań z krewetkami.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.