Nowa cukiernia na gastronomicznej mapie Warszawy

0
305
W piątek 27 lipca o godz. 10 nastąpiła długo wyczekiwana inauguracja stacjonarnego punktu cukierni Frank. Nowy lokal mieści się nieopodal Politechniki Warszawskiej.

Przygotowania do otwarcia trwały wiele tygodni, ale jak zapewniają właścicielki słodkiego biznesu, ostatecznie wszystko udało się dopiąć na ostatni guzik. Wzmożona promocja marki obejmowała nie tylko kampanię w mediach społecznościowych, ale także udział w stołecznym targu Nocny Market.

Na klientów cukierni Frank czekają autorskie ciasta i tarty, amerykańskie ciastka o dużych gabarytach sporządzone według oryginalnych receptur, naturalne lody, kawa, a przede wszystkim flagowe kanapki lodowe.

Dla pierwszych gości lokalu przy ul. Polnej 18/20 przygotowano wyjątkową zniżkę: -30% na całe menu na miejscu. Ceny tortów wahają się od 120 do nawet 415 zł, ale za jeden kawałek trzeba zapłacić w przedziale 11,5-15 zł.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.