Gastrolekcje odc. 10 – Jak motywować zespół do sprzedaży cz.2 (Horeca Radio)

2
804

Rafał Pasenik opowiada o tym jak sprzedawać oraz o tym jak motywować swój zespół do większej sprzedaży w restauracji. Audycję, ze względu na obszerny temat, podzieliliśmy na dwie części. Zapraszamy do wysłuchania drugiej z nich.

 

Rafał Pasenik od 20 lat związany jest z branżą HoReCa. W tym czasie zdobył szerokie doświadczenie na polu zarządzania personelem, szkolenia pracowników, kontrolingu i rozliczania usług gastronomicznych. Od października współprowadzi w Horeca Radio cykl audycji pt. „Gastrolekcje”, w których porusza obszerny wątek rekrutacji pracowników w branży HoReCa.

Partner audycji:

   

2 KOMENTARZE

  1. Świetna audycja! Bardzo merytorycznie przekazywana wiedza z praktycznymi poradami odnośnie przewodzenia ludźmi. Przyjemnie się tego słucha. Szczególnie fragmenty przykładów rozmów z pracownikami. Uważam też, że pomysł aby przekazywać swoją menedżerską wiedzę o finansach jest bardzo ważny. Uczmy swoich ludzi jak zarządzać pieniędzmi niezależnie kto ile zarabia, jeśli zbudujesz poduchę z wynagrodzenia x to wyrobisz sobie nawyk przy wynagrodzeniu y za parę lat. Sporo notatek zrobiłem podczas tych audycji 🙂

  2. Grzegorz bardzo dziękuję za docenienie materiału.
    Liczę, że mimo upływu czasu przedstawione porady nadal są aktualne.

    ps. przypadkowo trafiłem na Twój komentarz i dlatego postanowiłem odpowiedzieć dopiero dzisiaj 🙂
    Dziękuję za cierpliwość
    Pozdrawiam Rafał Pasenik

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.