Gastro Meeting – obowiązkowy event dla branży gastronomicznej

0
1540
Już 29 maja odbędzie się wydarzenie, na które czeka cała branża HoReCa! Tego dnia w warszawskim hotelu DoubleTree by Hilton spotkają się restauratorzy z całej Polski, którzy będą wymieniać się wiedzą, doświadczeniem i zdobywać cenne kontakty biznesowe w indywidualnych spotkaniach z dostawcami dla sektora gastronomicznego. Jakimi nowościami zaskoczy nas III edycja konferencji Gastro Meeting?

Gastro Meeting to cykliczna konferencja zrzeszająca całą branżę gastronomiczną. Właściciele i menadżerowie restauracji oraz dostawcy produktów i usług dla branży HoReCa uczestniczący w spotkaniu będą mieć okazję, by wymienić się z innymi cennym doświadczeniem, poszerzyć swoją biznesową wiedzę, a także nawiązać wartościowe kontakty biznesowe – a to wszystko w ciągu jednego dnia!

Konferencja Gastro Meeting przygotowana jest w taki sposób, by maksymalnie wykorzystać czas – nie tracąc przy tym na wartości merytorycznej spotkania. Potwierdzają to opinie uczestników, którzy merytorykę i organizację poprzedniej edycji konferencji ocenili na 4,75 w 5-cio stopniowej skali. Wyjątkowa formuła wydarzenia bije rekordy popularności i z każdą kolejną edycją przyciąga setki restauratorów, producentów i dystrybutorów związanych z branżą gastronomiczną.

Wiosenną edycję konferencji poprowadzi Katarzyna Selenta – właścicielka firmy Chef Hunters i kolektywu Granice Smaku, a w Loży Ekspertów dbającej o merytorykę spotkania zasiądą: Malka Kafka (Bizneswoman, Restauratorka – założycielka Tel Aviv Urban Food) oraz Jarosław Walczyk (Prezes Fundacji Klub Szefów Kuchni).

Organizator zapewnia, że podczas konferencji uczestnicy szybko i w przyjemny sposób zaktualizują biznesową wiedzę i poznają nowe trendy w gastronomii, a wszystko dzięki grywalizacji:

„Prezentowane prelekcje to wystąpienia z najwyższej półki – na scenie konferencji pojawią się bowiem osoby, które zakwalifikowały się do II etapu konkursu Expert Gastro Meeting. To eksperci, doradcy i praktycy branży HoReCa, którzy poruszą ważne dla restauratorów zagadnienia z obszaru sprzedaży, prawa, obsługi klienta czy zarządzania zespołem. Swoje wystąpienie będzie miał także Rafał Pasenik – zwycięzca poprzedniej edycji naszego konkursu” – mówi Rafał Krzycki, organizator konferencji Gastro Meeting.

Wszystkie wystąpienia będą krótkie i dynamiczne – mają trwać około 15 minut. Kolejny kwadrans będzie przeznaczony na pytania uczestników i Loży Ekspertów do prelegentów.

Oprócz merytorycznych wystąpień na scenie głównej konferencji, w hotelowej przestrzeni będą mieć miejsce części: biznesowa i wystawiennicza.

„Równolegle do części merytorycznej odbywać się będzie Business Speed Dating. Te ekspresowe spotkania na linii kupiec-dostawca, cieszą się u nas niezwykle dużą popularnością, gdyż umożliwiają osobom odpowiedzialnym za zakupy, szybko zapoznać się z konkurencyjnymi ofertami dostawców. Dla osób lubiących nowości z branży przeznaczyliśmy przestrzeń wystawienniczą, gdzie nie zabraknie firm prezentujących ciekawe rozwiązania dedykowane gastronomii” – wyjaśnia Rafał Krzycki, organizator konferencji i prekursor spotkań Business Speed Dating w Polsce.

Punktem kulminacyjnym konferencji będzie wywiad z Gościem Specjalnym – Robertem Sową. Rozmowę przeprowadzi Mateusz Świst, redaktor naczelny portalu Horeca Business Club. Zostaną w niej poruszone przede wszystkim aspekty związane z zarządzaniem w gastronomii, ale nie tylko – po zakończeniu wywiadu każdy uczestnik będzie mógł zadać pytanie znanemu restauratorowi.

„To nie koniec niespodzianek! Dla wszystkich uczestników przygotowaliśmy konkursy z atrakcyjnymi nagrodami oraz mnóstwo merytorycznych atrakcji – m.in. debatę na temat sytuacji na rynku gastronomicznym w Polsce czy prezentację najnowszego raportu dotyczącego dowozów jedzenia. Tego dnia naprawdę warto być z nami!” – podsumowuje Krzycki.

Organizator przewidział pulę 150 bezpłatnych wejściówek dla właścicieli i menadżerów hoteli, które rozeszły się w ekspresowym tempie na chwilę po uruchomieniu rejestracji. Do 14. maja wciąż można jednak nabyć bilet w promocyjnej cenie – w przedsprzedaży kosztuje 99 PLN, a cena regularna wejściówki to 149 PLN.

Gastro Meeting – konferencja biznesowa dla właścicieli i menadżerów restauracji:

Kiedy? 29 maja 2018
Gdzie? DoubleTree by Hilton Hotel & Conference Centre Warsaw
Bilety: www.gastro.bsdpoland.pl/rejestracja

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.