Restauracja Four – nowe miejsce na kulinarnej mapie Krakowa

0
1318
Szef kuchni, który wie, jak przyrządzić prawdziwą ucztę dla podniebienia oraz nowoczesne, efektownie zaaranżowane wnętrza. Śniadania przygotowywane ze świeżych, najlepszych jakościowo produktów, niebanalne lunche i kolacje serwowane w nastrojowej atmosferze, będące świetnym uzupełnieniem dnia. Oto krótka wizytówka ekskluzywnej Restauracji Four zlokalizowanej w czterogwiazdkowym Hotelu Grand Ascot.

Restauracja Four to nowe miejsce na mapie Krakowa. W zacisznej uliczce, w samym sercu miasta, zespół młodych, życzliwych i energicznych ludzi dba o nienaganną obsługę i zadowolenie gości. Szef Kuchni, Wit Wojas, doskonalił swe umiejętności w słynnej Akademii Kulinarnej Kurta Schellera. To tam nauczył się, jak łączyć tradycję i nowoczesność, aby z pasją komponować nietuzinkowe dania.

Najwyższej jakości produkty, starannie dopracowane receptury – w Restauracji Four wiedzą, jak korzystając z bogactw pór roku i czerpiąc z tradycji kuchni europejskiej i narodowej, zapewnić podniebieniom Gości niezapomniane doznania. Smak kompozycji kulinarnych doskonale podkreślają starannie dobrane wina, a profesjonalna obsługa i elegancki, stonowany wystrój zapewniają przyjemnie spędzone chwile.

Restauracja Four jest częścią Hotelu Grand Ascot – butikowego obiektu o najwyższym standardzie. Dzięki mariażowi historycznej, odnowionej kamienicy z nowym budynkiem, krakowski obiekt łączy w sobie elegancję z nowoczesnością. Gustownie zaaranżowane wnętrza i wygodne pokoje zapewniają Gościom komfortowy wypoczynek. W wolnym czasie mogą oni odprężyć się, korzystając z sauny lub świetnie wyposażonej sali fitness.

Więcej informacji znajdą Państwo na oficjalnej stronie internetowej Hotelu Grand Ascot.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.