Relacje, wydarzenia odc. 14 – GastroMeeting 20 maja 2019 – Jak zwolnić pracownika -case study (Horeca Radio)

0
784

Zapraszamy do wysłuchania kolejnej prezentacji z konferencji Gastro Meeting, która odbyła się 20 maja w Airport Hotel Okęcie. Mikołaj Ostrowski z kancelarii OWIW Legal zajął się tematem zatrudniania i zwalniania pracowników. Czy warto zwalniać pracownika, czyli ile kosztują firmę nieudane rekrutacje? Pracownik a zleceniobiorca – różne obowiązki i różne prawa. Jak zwolnić bezpiecznie pracownika? Co zrobić, aby nie spotkać się w sądzie?

 

ZAPRASZAMY DO OBEJRZENIA PREZENTACJI MIKOŁAJA OSTROWSKIEGO!!!

 

Mikołaj Ostrowski jest absolwentem prawa na Uniwersytecie Warszawskim. Aplikację sądową ukończył w stołecznym Sądzie Apelacyjnym, natomiast adwokacką w Okręgowej Radzie Adwokackiej w Warszawie. Od przeszło dziesięciu lat doradza przedsiębiorcom. Doświadczenie zawodowe zdobywał w renomowanej warszawskiej kancelarii Michałowski Stefański, gdzie uczestniczył w poważnych projektach biznesowych. W 2014 roku spełnił swoje marzenie – założył własną kancelarię OWIW Legal, w której zajmuje się sporami sądowymi, prawem umów, regulaminami oraz kwestiami podatkowymi. Od listopada br. współprowadzi również w Horeca Radio cykl audycji pt. „Prawo w branży Horeca”, w których doradza hotelarzom i gastronomom w zagadnieniach prawnych.

 

A jesienią, 5 listopada kolejna edycja Gastro Meeting.

Zachęcamy do śledzenia wydarzenia na Facebooku. Tam będziemy na bieżąco informować o poszczególnych punktach programu konferencji. 

 

Partnerzy audycji:

   

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.