Goście Horeca Radio odc. 69 – Mała-wielka rodzinna gastronomia – Kraczma Polany

0
64
Advertisement

Mała-wielka gastronomia rodzinna – Karczma Polany. Jaki jest przepis na prowadzenie restauracji od 26 lat? Jak wyróżnić się w tłumie gastronomicznym na dość mocno nasyconym rynku? Jak będzie wyglądał nadchodzący sezon turystyczny w górach? O tym i o wielu innych sprawach związanych z gastronomią w wydaniu podhalańskim (ale nie tylko), porozmawiamy z Szymonem Styrczulą-Maśniakiem z Karczmy Polany, zlokalizowanej w Kościelisku koło Zakopanego. Na rozmowę zaprasza Rafał Pasenik z H&R System szkolenia kelnerskie i menedżerskie oraz Rafał Krzycki z Horeca Business Club.

Partner audycji:

   

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Please enter your comment!
Please enter your name here
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.