Polska od kuchni (Horeca Radio)

0
797
Przypominamy audycję pt. „Relacje, wydarzenia” w której Waldemar Piórek, prezes zarządu firmy WIP, organizator i pomysłodawca akcji rekomendującej gastronomią POLSKA OD KUCHNI, gdzie nagrodą są Złote Widelce, opowiada o tym konkursie i benefitach jakie płyną do restauratorów, którzy biorą w nim udział


Celem akcji „Polska od Kuchni” jest zarekomendowanie najlepszych restauracji, przedstawienie gastronomii jako produktu turystycznego miasta czy regionu, wytyczenie gastronomicznych tras w mieście, przekierowanie strumienia konsumentów do miejsc o sprawdzonej renomie – do restauracji nagrodzonych Złotym Widelcem, promowanie i wykreowanie potraw regionalnych, prezentacja kuchni z różnych regionów świata.

Informacja na temat Akcji „Polska od Kuchni” wraz z listą zwycięskich restauracji co roku jest umieszczana na stronach internetowych patronów medialnych konkursu, stronie konkursowej oraz w social mediach.

Partnerzy audycji:

        

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.