Live Cooking Akademii Mistrzów Smaku by Belvedere

0
802
Fot.: Horeca Business Club

25 marca na targach gastronomicznych Smakki w Warszawie odbył się live cooking z udziałem Tomasza Łagowskiego, szefa kuchni Restauracji Belvedere, oraz Adama Chrząstowskiego, szefa kuchni operacyjnego Belvedere Catering. Wydarzenie to było częścią programu targów, podczas których uczestnicy mieli okazję poznać trendy w branży gastronomicznej.

Podczas live cooking obaj szefowie kuchni współpracowali z uczestnikami pierwszej edycji Akademii Mistrzów Smaku by Belvedere. Wspólnie tworzyli dania, które zachwycały zarówno smakiem, jak i prezentacją. Wydarzenie przyciągnęło uwagę odwiedzających targi, którzy mieli okazję obserwować cały proces przygotowywania potraw na żywo.

Zapraszamy do zapoznania się z relacją wideo z tego wydarzenia.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.