Franczyza w gastronomii, odc. 6 – Dobra Buła – Hubert Ulanowski (Horeca Radio)

0
1429

Hubert Ulanowski jeden z pomysłodawców i współwłaściciel burgerowni Dobra Buła opowie o modelu franczyzowym jaki wprowadzili w swoich lokalach. Jak wygląda rozwijanie takiego biznesu z perspektywy franczyzodawcy? Zapraszamy do wysłuchania audycji.

„Naszą pasję rozpoczęliśmy 20 lipca 2013r i kontynuujemy ją nieprzerwanie do dzisiaj, jako jedna z nielicznych marek food truckowo – streat foodowych z tak długim stażem.

Od początku istnienia naszymi dewizami są jakość, zdrowe jedzenie i radość z życia.

Nasze Burgery „szyjemy na miarę” pod gusta najbardziej wymagających koneserów, dlatego wszystkie nasze składniki i kompozycje smakowe są starannie dobrane”

Partner audycji:

   

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.