Filip Lesiak nowym Dyrektorem F&B Belmonte Hotel*****

0
1291
Fot.: Materiały prasowe Hotel Belmonte

Filip Lesiak, trener i praktyk gastronomii z prawie 20 letnim doświadczeniem, objął stanowisko Dyrektora Gastronomi w Belmonte Hotel***** Krynica-Zdrój.

Swoją karierę budował w strukturach Platan Hotels & Resorts oraz spółek powiązanych, gdzie jako Dyrektor Operacyjny był odpowiedzialny za uruchamianie i zarzadzanie gastronomią hotelową i restauracyjną. Jako Dyrektor Gastronomii współpracował z Hotelem Mazurkas i Mazurkas Catering 360.

Przez lata projektowo konsultował i restrukturyzował gastronomię hotelową i restauracyjną w segmencie premium. W Belmonte będzie odpowiedzialny za zarządzanie całą działalnością food & beverage w hotelu, w tym bankietami, restauracją oraz barem oraz wspieranie zespołu F&B w ich codziennej pracy i rozwoju.

Belmonte Hotel***** Krynica Zdrój to otwarty w maju hotel z 251 pokojami, przestrzenią konferencyjną, SPA, restauracją i barem oraz zapleczem atrakcji dodatkowych ukierunkowanych zarówno dla rodzin z dziećmi, par oraz klienta MICE.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.