Caffe MOYA rozsrzerza swoje menu

0
51
Advertisement

Po wprowadzeniu w ubiegłym tygodniu drożdżówek, na stacjach paliw MOYA z rozbudowanym konceptem gastronomicznym Pizza&Caffe MOYA pojawi się wkrótce nowa pizza – Don Vito. Jest to propozycja dla klientów, którzy lubią ostre i wyraziste smaki.

Nowa pizza, podobnie jak wszystkie inne warianty tego dania, charakteryzuje się najwyższej jakości składnikami oraz oryginalnym ciastem. Oprócz tradycyjnego sosu pomidorowego oraz sera mozzarella, o wyjątkowym smaku Don Vito zadecyduje sos Tabasco oraz świeże dodatki: kiełbasa pepperoni, bekon, cebula, czarne oliwki oraz ostre niczym sycylijskie słońce papryczki jalapeno. Pizza o średnicy 40 cm będzie wypiekana na stacjach w Warszawie (przy ul. Stańczyka), w podkrakowskim Zatorze oraz w Poznaniu i przez najbliższe tygodnie sprzedawana w atrakcyjnej cenie 20 zł i 5,99 zł za jedną porcję. Jest uzupełnieniem aktualnej oferty, w której klienci znajdą również margheritę, pepperoni, capriciosę, farmerską, MOYA (z białą kiełbasą, serem wędzonym i szczypiorkiem) oraz podhalańską (z wędzonym serem i boczkiem).

Koncept gastronomiczny Caffe MOYA jest obecny na niemal wszystkich stacjach paliw sieci MOYA. Asortyment jest nieustannie rozszerzany i dopasowywany do zmieniających się potrzeb klientów odwiedzających stacje. Podstawą konceptu jest osiem rodzajów kawy serwowanej z samoobsługowego ekspresu oraz wybór produktów gastronomii podstawowej: hot-dogów, zapiekanek, kanapek i ciastek. W ubiegłym roku w Caffe MOYA pojawiła się też nowa kategoria produktów o nazwie „dania z pieca”, czyli dań typowo obiadowych, przygotowywanych na miejscu na zamówienie klienta. W tej ofercie znaleźć można prawdziwie włoską pizzę, pierogi prosto z pieca czy chrupiące stripsy z kurczaka podawane ze złocistymi frytkami.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Please enter your comment!
Please enter your name here
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.