#16 Serwis informacyjny Horeca TV – 2022/02/03

0
1252

Jak podnieść ceny w hotelu? Ile jest w Polsce restauracji? Najstarszy hotel świata ma ponad 1300 lat! Jak przygotować restaurację do Walentynek? Nowe marki hotelowe w Polsce. Najwyższe licytacje wystawione przez hotelarzy na WOŚP!

Zapraszamy na szesnasty odcinek serwisu branży HoReCa. Jest to ostatni tegoroczny program, na kolejne zapraszamy w styczniu 2022 roku.

0:00 – Zapowiedź informacji – Rafał Krzycki
00:48 – Roszady personalne w hotelach Polskiego Holdingu Hotelowego
01:31 – Czym się może zakończyć zatrudnianie na czarno?
02:21 – Obostrzenia do 28 lutego
02:54 – Czy fala hoteli sieciowych zalewa polskie kurorty? – Marlena Kosiura, Inwestycjewkurortach.pl
04:48 – Nowe marki hotelowe w Polsce – Karol Weber, Inspektor Hotelowy, Enjoyyourstay.pl
07:48 – Ilość lokali gastronomicznych i ich obroty w 2021 – raport GFK Polonia
09:05 – Jak często Polacy chodzą do restauracji? – raport GFK Polonia
09:23 – Bezrobocie w Polsce – grudzień 2021
09:51 – Akademia Leona Koźmińskiego – studia Horeca Menedżer
11:04 – Konrad Nadobnik dyrektorem generalnym w grupie Kręgliccy Restauracje i Catering
12:02 – Gdańska 14 – nowa restauracja Grupy Kapitałowej Immobile w Bydgoszczy
12:37 – Meet & Fit z nowym lokalem w Ciechanowie
13:27 – Jak przygotować restaurację do Walentynek? – Rafał Pasenik, H&R System
15:41 – Orbis kończy działalność hotelu ibis budget Szczecin
16:14 – B&B Hotels – nowe inwestycje w Lublinie i Poznaniu
17:00 – Ustronie Park – nowy ośrodek wypoczynkowy nad morzem
17:48 – Jak podnosić ceny w hotelu? – Krzysztof Głąbiński, Szkoleniahoteli.pl, Howsmyrate.com
19:50 – 15 tys. zł kary za zarażenie współpracownika
20:33 – Nowe zasady turystyki w ramach Unii Europejskiej
21:25 – Najstarszy hotel świata
22:17 – Najdroższe licytacje ofert hoteli wystawionych na WOŚP – Karol Weber, Inspektor Hotelowy, Enjoyyourstay.pl
25:16 – Podsumowanie i zakończenie – Rafał Krzycki

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.