Warsztat pierwszy – Gastro Meeting 2019 – „Rentowna restauracja – analiza kosztów w gastronomii”

0
916
Praktyczne przykłady i porady jak prawidłowo kształtować koszty w restauracji oraz dlaczego lokale z mniejszym przychodem generują wyższe zyski – tego będzie można dowiedzieć się na pierwszym warsztacie podczas konferencji Gastro Meeting 2019 w Airport Hotel Okęcie już 20 maja. Ułóż swój program konferencji jak puzzle i wybierz części konferencji lub warsztaty, których temat najbardziej Cię interesuje.

Warsztat pierwszy rozpocznie się o godzinie 9:00 po rejestracji i trwać będzie do 10:30 (w czasie pierwszej części konferencji). Poprowadzi go Małgorzata Bednarz, trener biznesu w MWM Partners, która m.in. opracowała i wprowadzała innowacyjne programy naprawcze i rozwojowe w restauracjach, mające na celu zwiększenie sprzedaży i rentowności firmy. Specjalizuje się w szkoleniach i warsztatach z zakresu zarządzania zasobami ludzkimi, negocjacji, rozwiązywania problemów i konfliktów, budowania zespołu, komunikacji, motywacji oraz cyklu efektywności pracowniczej.

Warsztat, którego temat brzmi – „Rentowna restauracja – analiza kosztów w gastronomii” jest skierowany do osób, które mimo wysokich obrotów w firmie nadal nie otrzymują zysków. Dla osób, które nie potrafią poradzić sobie z wyższymi kosztami, jak i nie wiedzą jak kształtować liczby w swojej restauracji. Dzięki tym warsztatom będzie można dowiedzieć się jak kontrolować koszty, aby w porę wykryć nieprawidłowości, nauczyć się jak poprawnie obliczać Food cost oraz co zrobić żeby zarabiać więcej.

Aby wziąć udział w warsztatach, trzeba kupić bilet wstępu na konferencję, następnie bilet wstępu na wybrany przez siebie warsztat. Każda część kosztuje 50 zł i jest ograniczona liczbą 20 miejsc.

Zapraszamy do zapoznania się z agendą wystąpień tegorocznych prelegentów i prowadzących na oficjalnej stronie internetowej konferencji Gastro Meeting 2019.

Obowiązuje zasada „Kto pierwszy, ten lepszy”, zatem zachęcamy do błyskawicznej rezerwacji za pomocą platformy Evenea.



Gastro Meeting to cykliczna konferencja, podczas której eksperci i praktycy branży gastronomicznej mają okazję, by wymienić się wiedzą i doświadczeniem oraz dyskutować na ważne, zawodowe tematy. To również doskonała okazja do zdobycia nowych kontaktów biznesowych w ramach Business Speed Dating – ekspresowych spotkań restauratorów i dostawców produktów/usług dla branży HoReCa.

Jako organizator konferencji, zapewniamy uczestnikom dogodne warunki, by spotkania te były jak najbardziej efektywne i owocowały licznymi sukcesami zawodowymi.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.