Skuteczna rekrutacja dla HoReCa – jak znaleźć i zatrzymać najlepszych pracowników

0
735

Gdzie szukać i jak zatrzymać najlepszych pracowników? Jak rekrutują w turkusowych organizacjach? Jakie są zasady Employer Branding jako skutecznego narzędzia budowania stałych i skutecznych zespołów? Na te pytania można uzyskać odpowiedź podczas szkolenia H&R System już 21 września.

W programie szkolenia m. in.

  1. Rekrutacja – różnice pokoleniowe (XYZ)
  2. Zastosowanie employer brandingu w praktyce
  3. Miejsca i portale do poszukiwania pracowników
  4. Opracowanie procesu rekrutacji
  5. Mój idealny kandydat
  6. Przebieg rozmowy kwalifikacyjnej
    • wywiad kompetencyjny
    • wywiad behawioralny
    • pytania „klucze” podczas rozmowy
    • pułapki podczas rozmowy z potencjalnym kandydatem
  7. Wprowadzenie pracownika na stanowisko pracy
  8. Derekrutacja
    • rozmowa derekrutacyjna
    • formy derekrutacji

TU ZNAJDZIESZ SZCZEGÓŁOWE INFORMACJE

 

Rafał Pasenik jest właścicielem firmy H&R System. Od ponad 20 lat pracuje w branży HoReCa – zna jej problemy, potrzeby i możliwości. Pomaga Klientom osiągać sukces w aktywnej sprzedaży, podnoszeniu jakości oferowanych usług oraz w budowaniu stałych, zmotywowanych i zaangażowanych w swoją pracę zespołów. Zawsze gra o sukces Klientów, ponieważ jest wierny przekonaniu, że najważniejsi są Goście, ponieważ dzięki nim wszyscy mamy pracę i najdroższe w restauracji jest puste krzesło. Współprowadzi w Horeca Radio cykl audycji pt. „Gastrolekcje”, w których porusza obszerny wątek rekrutacji pracowników w branży HoReCa.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.