Sfinks wprowadził swój nowy koncept do Łodzi

0
771
Lepione & Pieczone to nowa marka od sieci Sfinks oferująca posiłki wysokiej jakości w niskich cenach. Restauracja mieści się w centrum Łodzi przy ul. Piotrkowskiej. Lokal prowadzony jest we franczyzie.

Lepione & Pieczone działa w segmencie fast casual dining. Restauracja nastawiona jest głównie na młodych klientów, którzy oczekują smacznego i dobrego jakościowo jedzenia w przystępnych cenach i szybkiej obsłudze. Nowy format łączy koncepcję Chłopskiego Jadła z nowoczesnością.

Lokal urządzony jest w prostym i nowoczesnym stylu. Na ścianach zawieszono zdjęcia przedstawiające proces lepienia pierogów, aby podkreślić stworzenie rodzinnej atmosfery w lokalu. W menu będzie można znaleźć potrawy z kuchni polskiej: zupy, dania mięsne, pierogi pieczone i z wody, a także słodkości oraz alkohole.

Restauracje typu casual dining stają się w naszym kraju coraz bardzie popularne, a Sfinks pod względem wielkości sprzedaży jest największą w Polsce siecią tego typu.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.