Rynek kulinarny w Polsce – cukiernictwo (Horeca Radio)

0
304
Wracamy do audycji z cyklu „Szkoła Mistrzów” Małgorzata Michalska, założycielka i właścicielka Międzynarodowej Szkoły Sztuki Kulinarnej Ashanti, opowie o trendach w edukacji oraz o rynku cukierniczym.


Małgorzata Michalska swoją karierę budowała w największych międzynarodowych firmach, pracując przez 25 lat w wielu branżach na rodzimym rynku, jak również w krajach Europy Środkowo-Wschodniej i Azji. W ciągu ostatnich lat w roli Dyrektor Sprzedaży i Marketingu Gourmet w Polsce i Krajach Bałtyckich (firma Barry Callebaut – największy producent czekolady na świecie) miała okazję pracować z najlepszymi cukiernikami oraz szefami kuchni podczas wspólnych projektów biznesowych czy też szeregu szkoleń w Akademii Czekolady, za którą była odpowiedzialna.

Reklama

Partnerzy audycji:

       

Reklama

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.