Robert Kopacz został Executive Chef w Szczawnica Park Resort & Spa

0
364
Fot.: LinkedIn - Robert Kopacz

Robert Kopacz rozpoczął pracę na nowym stanowisku Executive Chef w Szczawnica Park Resort & Spa *****. Kopacz, który wcześniej pełnił funkcję Head Chef w Stradom House Autograph Collection w Krakowie, dołączył do zespołu kompleksu w Pieninach z początkiem lipca 2024 roku.

Robert Kopacz ma bogate doświadczenie w branży hotelarskiej i gastronomicznej. Przed dołączeniem do Szczawnica Park Resort & Spa ***** pełnił funkcję Head Chef w Stradom House Autograph Collection przez 11 miesięcy. Wcześniej pracował jako Executive Chef w ELEMENTS ***** Hotel & SPA w Świeradowie-Zdroju, gdzie był zatrudniony przez 1 rok i 8 miesięcy.

W latach 2019-2022 Kopacz zajmował stanowisko Executive Chef w Holiday Inn Kraków City Center, a wcześniej, przez 2 lata, pracował jako Executive Chef w Arena Kraków S.A. dla TAURON Arena Kraków. Do jego wcześniejszych doświadczeń zawodowych należą również stanowiska Executive Sous Chef w Aparthotel Lwowska 1 oraz Sous Chef w Hotelu Słoneczny Zdrój w Busku-Zdroju.

Szczawnica Park Resort & Spa ***** to kompleks obiektów położony w centrum Szczawnicy, w malowniczych Pieninach. Hotel został otwarty 22 grudnia 2018 roku i należy do grupy hotelowej działającej od wielu lat na szczawnickim rynku. Jest to pierwszy hotel tej klasy w Pieninach, oferujący 110 komfortowych pokoi. Hotel prowadzi obecnie rekrutację na stanowisko Zastępca szefa kuchni.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.