Restauracja Sobremesa w AC Hotel by Marriot w Krakowie – wideo

0
385
Fot.: Materiały Rational

Restauracja Sobremesa otworzyła swoje restauracyjne drzwi w 2021 roku. Oferuje śniadania, dania À-la-carte, ale także organizuje konferencje i bankiety. „Dziennie wydajemy posiłków ok. 150, w skali miesiąca ok. 2-3 tys. Na kuchni pracujemy na urządzeniach iCombi i iVario.” mówi Rafał Drobniak.

„Jesteśmy marką hiszpańską, dlatego korzenie kuchni mamy hiszpańskie w połączeniu z kuchnią francuską a także kuchnią polską”Rafał Drobniak, szef kuchni Restauracji Sobremesa w AC Hotel by Marriot w Krakowie.

Reklama

Sobremesa to smaczna i powtarzalna kuchnia w przystępnej cenie. Można tu zjeść dania znane z kuchni hiszpańskiej, ale także tzw. europejskie specjały.

RATIONAL – marka i wieloletnie pozytywne opinie.
Kuchnia hiszpańska to przede wszystkim radość i czerpanie przyjemności z każdego kęsa. Jednak nie można zapominać o wysokiej jakości dania, którą należy zachować. „W iCombi przygotowujemy wszystko do a-la carte, natomiast iVario wykorzystywane jest do śniadań, bankietów i grup.” mówi Rafał Drobniak. Dzięki odpowiedniemu wyposażeniu szef kuchni ma możliwość zadbania o każdego gościa.

Dania przygotowywane przez szefa kuchni restauracji są jego autorskimi propozycjami, które z łatwością wprowadza do menu. Docenia możliwości urządzeń w kuchni „Największa zaleta iCombi to precyzja, czas i mała różnica temperatur.” – mówi Rafał Drobniak – „Natomiast iVario oszczędność czasu i możliwość przygotowania rzeczy pod ciśnieniem. Dzięki tej opcji jesteśmy w stanie zrobić gulasz na iVario w ciągu godziny. Na iVario nie ma nigdy ubytku temperatury. Nieważne ile steków będziemy smażyć, zawsze temperatura będzie taka sama.” Dodaje także „Klienci zyskują smak i powtarzalność wysmażenia steków.”

Reklama

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.