Pasibus z nowym lokalem w Poznaniu

0
888
Fot.: Materiały prasowe Pasibus

Już w najbliższy weekend, 7-8 maja br. mieszkańcy Poznania będą mogli po raz pierwszy spróbować burgerów Pasibusa w nowym lokalu przy ul. Święty Marcin w samym centrum miasta. To druga restauracja tej marki w Poznaniu, 26. lokal w Polsce i zarazem kolejny stworzony we współpracy ze spółką Helios.

Pasibus słynie z burgerów przyprawianych według autorskiej receptury oraz z odważnymi połączeniami dodatków. Na gości odwiedzających nowy lokal marki będzie czekać klasyczne menu sieci, w tym m.in. mięsne klasyki: Bebek Junior czy Chorizard, a także propozycje dla miłośników kuchni roślinnej, m.in. burger Standard Vegan z autorskim kotletem warzywnym z wegańskimi wersjami majonezu oraz sera cheddar. We wszystkich burgerach można bezpłatnie wymienić kotleta mięsnego na kotleta wege (całkowicie wegetariańskiego, smażonego osobno), smażony ser przygotowany według autorskiej receptury lub kurczaka. W menu są również Pasi Frytki, Pasi Bataty, Pasi Lemoniada, kulki serowe, a także autorskie sosy.

Lokal przy ul. Święty Marcin 58/64 to druga restauracja Pasibusa w stolicy Wielkopolski, pierwsza znajduje się w strefie gastronomicznej centrum handlowego Posnania. Od niedzieli do czwartku nowa lokalizacja będzie czynna w godz. 10:00 – 23:00, natomiast w piątki oraz soboty lokal zaprosi gości dłużej – aż do godz. 1:00 w nocy.

Z okazji otwarcia restauracji Pasibus przygotował dla gości odwiedzających nowy lokal w Poznaniu specjalną ofertę. W weekend 7-8 maja br. burgery będą dostępne w promocyjnych cenach: te mniejsze będą kosztować maksymalnie 19,99 zł, a te większe 22,99 zł.

Oprócz menu dostępnego na miejscu Pasibus oferuje także możliwość zamówienia jedzenia online z dowozem. Klienci mogą składać zamówienia poprzez Pasi Dostawę, dostępną na stronie WWW, a także skorzystać z aplikacji i systemów zewnętrznych partnerów.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.