Nowe kulinarne miejsce na mapie Warszawy

0
1311
Paulina i Andrzej Piliszek twórcy MYONI GROUP lidera na rynku nieruchomości otworzyli pod koniec lutego w Warszawie swoją pierwszą restaurację. Restauracja łączy polską tradycję z akcentami śródziemnomorskimi. A eleganckie i ponadczasowe wnętrza stanowią wyraz dobrego stylu oraz wyczucia smaku.

Restauracja PAM PAM mieści się w samym sercu Warszawy, przy ulicy Emilii Plater 9/11, na parterze kamienicy. Dla gości lokalu restauracja oferuje miejsca parkingowe. Lokal to eleganckie i przytulne miejsce, sprzyjające spotkaniom towarzyskim i biznesowym. W PAM PAM znajdują się 2 sale, które pomieszczą łącznie ok. 30 osób w formie zasiadanej. Jej wnętrza zostały zaprojektowane przez pracownię architektoniczną Tarnawski Division.

O smak i recepturę każdej potrawy w restauracji dba szef kuchni – Paweł Rumowski. Jego nieposkromiona kulinarna wyobraźnia pozwoliła stworzyć autorskie menu, które zachwyca nawet najbardziej wybredne podniebienia. W kuchni Paweł koncentruje się na prostocie, świeżości i najwyższej jakości produktu.

Paweł Rumowski swoje zawodowe doświadczenie zdobywał w jednych z najlepszych hoteli i restauracji w Polsce m.in. w restauracjach Amber Room i Art Déco, w pięciogwiazdkowym Hotelu SPA Dr Ireny Eris w Polanicy Zdroju, czy prestiżowym Hotelu The Westin w Warszawie. W przewodniku Poland 100 Best Restaurants Awards został wybrany najlepszym szefem kuchni roku 2015 regionu południowo-zachodniego.
Paweł Rumowski gotuje zgodnie z maksymą „Gotowanie jest jak rodzina. Należy podchodzić do niego z miłością i szacunkiem albo nie podchodzić wcale”.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.