Nowe kulinarne miejsce na mapie Warszawy

0
469
Paulina i Andrzej Piliszek twórcy MYONI GROUP lidera na rynku nieruchomości otworzyli pod koniec lutego w Warszawie swoją pierwszą restaurację. Restauracja łączy polską tradycję z akcentami śródziemnomorskimi. A eleganckie i ponadczasowe wnętrza stanowią wyraz dobrego stylu oraz wyczucia smaku.

Restauracja PAM PAM mieści się w samym sercu Warszawy, przy ulicy Emilii Plater 9/11, na parterze kamienicy. Dla gości lokalu restauracja oferuje miejsca parkingowe. Lokal to eleganckie i przytulne miejsce, sprzyjające spotkaniom towarzyskim i biznesowym. W PAM PAM znajdują się 2 sale, które pomieszczą łącznie ok. 30 osób w formie zasiadanej. Jej wnętrza zostały zaprojektowane przez pracownię architektoniczną Tarnawski Division.

O smak i recepturę każdej potrawy w restauracji dba szef kuchni – Paweł Rumowski. Jego nieposkromiona kulinarna wyobraźnia pozwoliła stworzyć autorskie menu, które zachwyca nawet najbardziej wybredne podniebienia. W kuchni Paweł koncentruje się na prostocie, świeżości i najwyższej jakości produktu.

Paweł Rumowski swoje zawodowe doświadczenie zdobywał w jednych z najlepszych hoteli i restauracji w Polsce m.in. w restauracjach Amber Room i Art Déco, w pięciogwiazdkowym Hotelu SPA Dr Ireny Eris w Polanicy Zdroju, czy prestiżowym Hotelu The Westin w Warszawie. W przewodniku Poland 100 Best Restaurants Awards został wybrany najlepszym szefem kuchni roku 2015 regionu południowo-zachodniego.
Paweł Rumowski gotuje zgodnie z maksymą „Gotowanie jest jak rodzina. Należy podchodzić do niego z miłością i szacunkiem albo nie podchodzić wcale”.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.