[LIVE] Mała-wielka gastronomia rodzinna – Karczma Polany

0
372

Zapraszamy na kolejne spotkanie LIVE już dziś o godzinie 20:00. Jaki jest przepis na prowadzenie restauracji od 26 lat? Jak wyróżnić się w tłumie gastronomicznym na dość mocno nasyconym rynku? Jak będzie wyglądał nadchodzący sezon turystyczny w górach? O tym i o wielu innych sprawach związanych z gastronomią w wydaniu podhalańskim (ale nie tylko), porozmawiamy z Szymonem Styrczulą z Karczmy Polany, zlokalizowanej w Kościelisku koło Zakopanego. Na rozmowę zaprasza Rafał Pasenik z H&R System oraz Rafał Krzycki z Horeca Business Club.

Pytania można wysyłać na naszego maila [email protected]. Będzie można je zadać także podczas trwania audycji. Komentarze można dodawać na profilu Horeca Business Club i Horeca TV.

Reklama
Reklama

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.