Goście Horeca Radio – Anna Iwanicka-Nowak (podcast)

0
160
W najnowszym odcinku cyklu audycji pt. „Goście Horeca Radio” Anna Iwanicka-Nowak z firmy Romania Kulinaria opowiada między innymi o tym, co motywuje pracowników, a także o innowacyjnej metodzie analizy profili motywacyjnych.

Anna Iwanicka-Nowak, z uwagi na konkurencyjność firm w branży HoReCa, nowe oczekiwania oraz rosnącą świadomość Klientów wraz z wymogiem wysokich standardów, postanowiła założyć firmę RomAnia KuliNaria, której celem jest wspieranie innych podmiotów z sektora HoReCa w tych właśnie aspektach, poprzez stosowanie badania marketingowego dotyczącego ‘Jakości Obsługi Klienta’. Iwanicka-Nowak propaguje ideę rozwoju kapitału ludzkiego. Jako certyfikowany Reiss Profile Master Poland (tytuł uprawniający do stosowania amerykańskiego, innowacyjnego narzędzia Reiss Motivation Profile w praktyce zawodowej – przyp. red.) doradza w Zarządzaniu Zasobami Ludzkimi firmom z branży HoReCa, stosując Analizę Profili Motywacyjnych.

ZZL to jednak nie tylko elementy związane z polityką kadrowo-administracyjną, ale przede wszystkim procesy rekrutacyjne, systemy motywowania, budowanie zaangażowania, komunikacja interpersonalna, budowanie zespołów i wiele innych, o czym właścicielka RomAnia KuliNaria szczegółowo opowiedziała w najnowszej audycji z cyklu „Goście Horeca Radio”. Iwanicka-Nowak zdradziła również kilka sposobów na skuteczną motywację personelu.

„Uważam, iż mało skutecznym staje się tzw. zarządzanie 1.0, sprowadzające się do zaspokojenia podstawowych potrzeb, czy zarządzanie ‘kijem i marchewką’ – tzw. zarządzanie 2.0. Pragnę pokazać inną perspektywę, iż zarządzanie przez motywację – tzw. zarządzanie 3.0 – jest kluczem do sukcesów, także finansowych, firmy.”

Anna Iwanicka-Nowak

Pobierz audycję w formacie MP3

Partnerzy audycji:

        

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.