Gastro Zero Waste

0
885
Podczas wiosennej edycji Gastro Meeting Anna Nałęcz podpowie jak znaleźć praktyczne i możliwe do zrealizowania rozwiązania zmniejszające ilość produkowanych śmieci w gastronomii.

Anna Nałęcz -z wykształcenia pedagog specjalny. Obecnie współwłaścicielka dwóch kawiarni MokoTuff na warszawskim Mokotowie. Od ponad 5 lat w gastronomicznej rodzinie. Fanka dobrego i prostego życia. Gastro Zero Waste to roczny projekt ograniczenia śmieci w gastronomii, który powstał z wyrzutów sumienia.

Podczas wiosennej edycji konferencji Gastro Meeting 2019, Anna Nałęcz wygłosi prelekcję pt. „GastroZeroWaste – Praktyczne i możliwe do zrealizowania rozwiązania zmniejszające ilość produkowanych śmieci w gastronomii”.

Reklama

Zapraszamy do zapoznania się z agendą wystąpień tegorocznych prelegentów na oficjalnej stronie internetowej konferencji Gastro Meeting 2019.

Obowiązuje zasada „kto pierwszy, ten lepszy”, zatem zachęcamy do błyskawicznej rezerwacji za pomocą platformy Evenea.


Istnieje możliwość odebrania darmowych wejściówek, wystarczy zgłosić kupca do formuły Business Seed Dating.

Poniżej kod QR do wydarzenia na Facebook-u

Gastro Meeting to cykliczna konferencja, podczas której eksperci i praktycy branży gastronomicznej mają okazję, by wymienić się wiedzą i doświadczeniem oraz dyskutować na ważne, zawodowe tematy. To również doskonała okazja do zdobycia nowych kontaktów biznesowych w ramach Business Speed Dating – ekspresowych spotkań restauratorów i dostawców produktów/usług dla branży HoReCa.

Jako organizator konferencji, zapewniamy uczestnikom dogodne warunki, by spotkania te były jak najbardziej efektywne i owocowały licznymi sukcesami zawodowymi.

Reklama

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.