[Gastro Meeting] Jarek Walczyk – Jak nie otwierać restauracji?

0
572

Jakich błędów nie popełniać na etapie tworzenia projektu technologicznego, wyboru lokalizacji, zatrudniania ludzi, planowania działań marketingowych itp. Doświadczony szef kuchni, właściciel restauracji, menedżer, opowie o często popełnianych przez nowicjuszy błędach oraz postara się odpowiedzieć na wszelkie pytania uczestników warsztatu. Zapraszamy do rejestracji – zostały ostatnie wolne miejsca!

Przygotowaliśmy pulę bezpłatnych biletów grupowych. Wystarczy zgłosić swojego reprezentanta, czyli osobę odpowiedzialną za proces zakupowy do formuły Business Speed Dating. Te ekspresowe spotkania na linii kupiec-dostawca, cieszą się u nas niezwykle dużą popularnością, gdyż umożliwiają osobom odpowiedzialnym za zakupy, szybko zapoznać się z konkurencyjnymi ofertami dostawców. Po zgłoszeniu takiej osoby na konferencję i warsztaty bezpłatnie może zapisać się aż 5 osób!

UWAGA PULA BILETÓW JEST OGRANICZONA! ZAREJESTRUJ SIĘ JUŻ DZIŚ!

Jarek Walczyk

Prezes Klubu Szefów Kuchni, właściciel i szef kuchni restauracji Pink Lobster w Warszawie. Uhonorowany wieloma nagrodami jako niekwestionowany autorytet w branży. Juror konkursów kulinarnych, audytor i doradca w inwestycjach gastronomicznych. Trener młodych kucharzy i mentor szkół gastronomicznych

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.