[Gastro Meeting] PANEL DYSKUSYJNY – Kompaktowa kuchnia – jak ograniczyć koszty inwestycji i zachować wydajność kuchni

0
1167

Przed nami jesienna edycja konferencji Gastro Meeting. Spotykamy się 5 listopada w Airport Hotel Okęcie w Warszawie. W programie nie tylko prezentacje i warsztaty, ale również panele dyskusyjne. Dziś prezentujemy kolejny z nich. Zachęcamy do rezerwacji bezpłatnych biletów grupowych!

Moderatorem panelu pt. „Kompaktowa kuchnia – jak ograniczyć koszty inwestycji i zachować funkcjonalność i wydajność kuchni”  będzie Damian Rdzanek, ekspert gastronomii, zaś panelistami: Adrian Łukaszewicz, współwłaściciel grupy firm związanych z rynkiem HORECA (Magna Trade, Edge Foodservice, Horn Projekt, Aquatal) oraz Maciej Wroński, dyrektor zarządzający RATIONAL Sp. z o.o.

Przygotowaliśmy pulę bezpłatnych biletów grupowych. Wystarczy zgłosić swojego reprezentanta, czyli osobę odpowiedzialną za proces zakupowy do formuły Business Speed Dating. Te ekspresowe spotkania na linii kupiec-dostawca, cieszą się u nas niezwykle dużą popularnością, gdyż umożliwiają osobom odpowiedzialnym za zakupy, szybko zapoznać się z konkurencyjnymi ofertami dostawców. Po zgłoszeniu takiej osoby na konferencję i warsztaty bezpłatnie może zapisać się aż 5 osób!

UWAGA PULA BILETÓW JEST OGRANICZONA! ZAREJESTRUJ SIĘ JUŻ DZIŚ!

Damian Rdzanek

Od przeszło 10 lat aktywnie współpracujący na rynku polskim oraz CE w tworzeniu produktów jak również konceptów biznesowych głównie w branży FMCG Retail w tym wspierając min. restauracje i hotele. Dzięki doświadczeniom w różnych segmentach rynku konsultacyjnie dokonuje wsparcia projektów inwestycyjnych polskich oraz zagranicznych inwestorów w Polsce.
Pracował jako Dyrektor ds. Klientów Kluczowych w RATIONAL odpowiadający za najważniejsze projekty, inwestycje, kontakt z najważniejszymi partnerami biznesowymi spółki specjalizującej się w nowoczesnych technologiach wspierających procesy produkcji żywności będącej globalnym liderem w produkcji urządzeń konwekcyjno- parowych.
Zawsze podkreśla, iż szeroko rozumiana kategoria food w której się specjalizuje dotyczy wszystkich ludzi i powinna być brana pod uwagę znacznie częściej niż ma to miejsce dziś. Jedzenie towarzyszy nam każdego dnia, a dobry koncept foodowy może przyciągać uwagę, klientów co jest już bardzo doceniane w zorganizowanych powierzchniach komercyjnych czerpiących zyski z najmu, a tym samym łączących różne kategorie produktów sterując ruchem w zarządzanych obiektach.
Pasjonat w tworzeniu konceptów oraz budowaniu wiedzy i świadomości u partnerów biznesowych w obszarach food, PR, Marketingu, generalnego rozwoju biznesu związanego z obszarem komercyjnym.


Adrian Łukaszewicz

Absolwent Wydziału Nauk Ekonomicznych Uniwersytetu Warszawskiego. Przedsiębiorca z blisko 30-letnim doświadczeniem, współwłaściciel grupy firm związanych z rynkiem HORECA (Magna Trade, Edge Foodservice, Horn Projekt, Aquatal) zajmujących się doradztwem, projektowaniem, wyposażaniem oraz produkcją sprzętu dla restauracji i hoteli w Polsce i za granicą.

Wcześniej również współwłaściciel sieci kawiarni oraz restauracji. Osoba o wszechstronnym doświadczeniu i wiedzy nt. rynku HORECA.


Maciej Wroński

Dyrektor zarządzający RATIONAL Sp. z o.o. pobierał nauki między innymi w Szkole Głównej Handlowej na wydziale Handlu Zagranicznego, na Uniwersytecie GH w Duisburgu. Wiedzę z zakresu finansów pobierał w Wyższej Szkole Finansów i Zarządzania w Warszawie, gdzie zdobył dyplom MBA. Droga do RATIONALA wiodła przez niemieckie i amerykańskie koncerny. Od 10 lat wspiera Szefów Kuchni w Polsce oferując wraz z Zespołem urządzenia RATIONAL. Pasjonat gotowania, dobrych smaków i sztuki kulinarnej. Poszukując inspiracji jest zawsze tam, gdzie dzieją się rzeczy ważne.

Krystian Zalejski

Uważany za jednego z najlepszych szefów kuchni w Polsce. Przez niemal 30 lat budował swoje doświadczenie w najlepszych restauracjach na świecie. Gotował między innymi w Hotelu pod Różą w Krakowie z Alfredo Chioccherti i w Padwie z Massimiliano Alajamo (Le Calandre; trzy gwiazdki Michelin). Miał też okazję współpracować z braćmi Roca, których restauracja El Celler de can Roca została okrzyknięta najlepszą restauracją świata 2013. Był prywatnym kucharzem Ambasadora Wielkiej Brytanii w Polsce. Gotował też m.in. dla Jana Pawła II, Stevena Spielberga, Fernando Alonzo i Madonny.
Znany z telewizyjnych programów „SmaczneGO” TVP2 i „Smaki miasta” TVN, twórca restauracji Christian’s Bakerhouse i Instytutu Kulinarnego Transgourmet, dzięki któremu miał okazję realnie wpływać na rynek HoReCa w Polsce. To właśnie w Instytucie – pracując na najnowocześniejszym sprzęcie i śledząc najnowsze światowe trendy – kształci się obecnie kadra topowych szefów kuchni w Polsce.
Od 2018 związany z firmą Best CS, zaopatrującą branżę HoReCa w sprzęt gastronomiczny a także rozwijającą swoją ofertę szkoleniową w ramach Centrum Innowacji Gastronomicznej. Współtwórca restauracji Kuchnia Żoliborz – nowej propozycji restauracyjnej na mapie Warszawy, nie tylko z aspiracjami ale i potencjałem na gwiazdkę Michelin.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.