[Gastro Meeting] PANEL DYSKUSYJNY – Kompaktowa kuchnia – jak ograniczyć koszty inwestycji i zachować wydajność kuchni

0
360

Przed nami jesienna edycja konferencji Gastro Meeting. Spotykamy się 5 listopada w Airport Hotel Okęcie w Warszawie. W programie nie tylko prezentacje i warsztaty, ale również panele dyskusyjne. Dziś prezentujemy kolejny z nich. Zachęcamy do rezerwacji bezpłatnych biletów grupowych!

Moderatorem panelu pt. „Kompaktowa kuchnia – jak ograniczyć koszty inwestycji i zachować funkcjonalność i wydajność kuchni”  będzie Damian Rdzanek, ekspert gastronomii, zaś panelistami: Adrian Łukaszewicz, współwłaściciel grupy firm związanych z rynkiem HORECA (Magna Trade, Edge Foodservice, Horn Projekt, Aquatal) oraz Maciej Wroński, dyrektor zarządzający RATIONAL Sp. z o.o.

Przygotowaliśmy pulę bezpłatnych biletów grupowych. Wystarczy zgłosić swojego reprezentanta, czyli osobę odpowiedzialną za proces zakupowy do formuły Business Speed Dating. Te ekspresowe spotkania na linii kupiec-dostawca, cieszą się u nas niezwykle dużą popularnością, gdyż umożliwiają osobom odpowiedzialnym za zakupy, szybko zapoznać się z konkurencyjnymi ofertami dostawców. Po zgłoszeniu takiej osoby na konferencję i warsztaty bezpłatnie może zapisać się aż 5 osób!

UWAGA PULA BILETÓW JEST OGRANICZONA! ZAREJESTRUJ SIĘ JUŻ DZIŚ!

Damian Rdzanek

Od przeszło 10 lat aktywnie współpracujący na rynku polskim oraz CE w tworzeniu produktów jak również konceptów biznesowych głównie w branży FMCG Retail w tym wspierając min. restauracje i hotele. Dzięki doświadczeniom w różnych segmentach rynku konsultacyjnie dokonuje wsparcia projektów inwestycyjnych polskich oraz zagranicznych inwestorów w Polsce.
Pracował jako Dyrektor ds. Klientów Kluczowych w RATIONAL odpowiadający za najważniejsze projekty, inwestycje, kontakt z najważniejszymi partnerami biznesowymi spółki specjalizującej się w nowoczesnych technologiach wspierających procesy produkcji żywności będącej globalnym liderem w produkcji urządzeń konwekcyjno- parowych.
Zawsze podkreśla, iż szeroko rozumiana kategoria food w której się specjalizuje dotyczy wszystkich ludzi i powinna być brana pod uwagę znacznie częściej niż ma to miejsce dziś. Jedzenie towarzyszy nam każdego dnia, a dobry koncept foodowy może przyciągać uwagę, klientów co jest już bardzo doceniane w zorganizowanych powierzchniach komercyjnych czerpiących zyski z najmu, a tym samym łączących różne kategorie produktów sterując ruchem w zarządzanych obiektach.
Pasjonat w tworzeniu konceptów oraz budowaniu wiedzy i świadomości u partnerów biznesowych w obszarach food, PR, Marketingu, generalnego rozwoju biznesu związanego z obszarem komercyjnym.


Adrian Łukaszewicz

Absolwent Wydziału Nauk Ekonomicznych Uniwersytetu Warszawskiego. Przedsiębiorca z blisko 30-letnim doświadczeniem, współwłaściciel grupy firm związanych z rynkiem HORECA (Magna Trade, Edge Foodservice, Horn Projekt, Aquatal) zajmujących się doradztwem, projektowaniem, wyposażaniem oraz produkcją sprzętu dla restauracji i hoteli w Polsce i za granicą.

Wcześniej również współwłaściciel sieci kawiarni oraz restauracji. Osoba o wszechstronnym doświadczeniu i wiedzy nt. rynku HORECA.


Maciej Wroński

Dyrektor zarządzający RATIONAL Sp. z o.o. pobierał nauki między innymi w Szkole Głównej Handlowej na wydziale Handlu Zagranicznego, na Uniwersytecie GH w Duisburgu. Wiedzę z zakresu finansów pobierał w Wyższej Szkole Finansów i Zarządzania w Warszawie, gdzie zdobył dyplom MBA. Droga do RATIONALA wiodła przez niemieckie i amerykańskie koncerny. Od 10 lat wspiera Szefów Kuchni w Polsce oferując wraz z Zespołem urządzenia RATIONAL. Pasjonat gotowania, dobrych smaków i sztuki kulinarnej. Poszukując inspiracji jest zawsze tam, gdzie dzieją się rzeczy ważne.

Krystian Zalejski

Uważany za jednego z najlepszych szefów kuchni w Polsce. Przez niemal 30 lat budował swoje doświadczenie w najlepszych restauracjach na świecie. Gotował między innymi w Hotelu pod Różą w Krakowie z Alfredo Chioccherti i w Padwie z Massimiliano Alajamo (Le Calandre; trzy gwiazdki Michelin). Miał też okazję współpracować z braćmi Roca, których restauracja El Celler de can Roca została okrzyknięta najlepszą restauracją świata 2013. Był prywatnym kucharzem Ambasadora Wielkiej Brytanii w Polsce. Gotował też m.in. dla Jana Pawła II, Stevena Spielberga, Fernando Alonzo i Madonny.
Znany z telewizyjnych programów „SmaczneGO” TVP2 i „Smaki miasta” TVN, twórca restauracji Christian’s Bakerhouse i Instytutu Kulinarnego Transgourmet, dzięki któremu miał okazję realnie wpływać na rynek HoReCa w Polsce. To właśnie w Instytucie – pracując na najnowocześniejszym sprzęcie i śledząc najnowsze światowe trendy – kształci się obecnie kadra topowych szefów kuchni w Polsce.
Od 2018 związany z firmą Best CS, zaopatrującą branżę HoReCa w sprzęt gastronomiczny a także rozwijającą swoją ofertę szkoleniową w ramach Centrum Innowacji Gastronomicznej. Współtwórca restauracji Kuchnia Żoliborz – nowej propozycji restauracyjnej na mapie Warszawy, nie tylko z aspiracjami ale i potencjałem na gwiazdkę Michelin.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.