[Gastro Meeting] Agnieszka Szymecka-Wesołowska, Robert Kieszek – prezentujemy kolejnych ekspertów VII edycji konferencji

0
136
Advertisement

Zapraszamy do zapoznania się z kolejnymi punktami programu wiosennej konferencji Gastro Meeting. Tym razem przedstawiamy wystąpienie dotyczące tematu znaczenia etykiet a także warsztat zwiększający sprzedaż w gastronomii. Warto już dziś zarezerwować miejsce. Spotykamy się 10 marca w warszawskim Airport Hotel Okęcie.

Agnieszka Szymecka-Wesołowska poruszy temat znakowania etykiet opakowań na wynos i karty menu. Prelegentka jest współautorką publikacji: „Bezpieczeństwo żywności i żywienia. Komentarz” (wyd. 2013 Wolters Kluwer) i „Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne w oznakowaniu, prezentacji i reklamie żywności. Komentarz.” (wyd. 2015 Wolters Kluwer); „Znakowanie, prezentacja, reklama żywności. Komentarz do rozporządzenia parlamentu europejskiego i rady (UE) nr 1169/2011.” (wyd. 2018 Wolters Kluwer).

Z kolei Robert Kieszek poprowadzi warsztat, podczas którego zostaną poruszone kluczowe tematy związane z budowaniem prawidłowych relacji sprzedażowych.

Plan szkolenia:

Prawidłowe przyjęcie zamówienia

Skuteczne zwroty zwiększające sprzedaż jedzenia

Food pairing – dobór napojów pasujących do potraw

Narzędzia poprawiające komunikację na linii kuchnia-sala

Fuckup story – co robić kiedy pojawia się trudna sytuacja

ZAPOZNAJ SIĘ Z PEŁNYM PROGRAMEM KONFERENCJI!

dr Agnieszka Szymecka-Wesołowska

Wspólniczka i współzałożycielka Centrum Prawa Żywnościowego. Doktor nauk prawnych. Doradza przedsiębiorstwom branży spożywczej we wszystkich aspektach prawa żywnościowego.

Członkini Polskiego Stowarzyszenia Prawników Agrarystów oraz Włoskiego Stowarzyszenia Prawa Żywnościowego. Autorka wielu publikacji z zakresu prawa rolnego i żywnościowego w kraju i za granicą, w tym ekspertyz badawczych dla Urzędu Komitetu Integracji Europejskiej, Ministerstwa Rolnictwa i Rozwoju Wsi, Biura legislacyjnego Sejmu RP – z zakresu prawa i polityki rolno-żywnościowej. Ekspertka Rady Eksperckiej Krajowej Rady Suplementów i Odżywek, wiceprezes Europejskiego Instytutu Suplementów i Odżywek.

Redaktor naukowa i współautorka publikacji: „Bezpieczeństwo żywności i żywienia. Komentarz” (wyd. 2013 Wolters Kluwer) i „Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne w oznakowaniu, prezentacji i reklamie żywności. Komentarz.” (wyd. 2015 Wolters Kluwer); „Znakowanie, prezentacja, reklama żywności.
Komentarz do rozporządzenia parlamentu europejskiego i rady (UE) nr 1169/2011.”
 (wyd. 2018 Wolters Kluwer)

Robert Kieszek

Z gastronomią związany od małego. Stryj w latach powojennych pracował jako kelner w Hotelu Bristol, Tata w latach 70-90-tych ubiegłego wieku byłym znanym i cenionym Szefem Kuchni w podwarszawskim Legionowie i to właśnie dzięki niemu gastronomia stała się pasją i sposobem na życie.

W branży HoReCa od ponad 20 lat.

Kelner w restauracji U Fukiera Magdy Gessler,  Kierownik Gastronomii w hotelu Venezia Palace, General Manager i Sommelier w hotelu Szkockie Ranczo Wellness & Spa, Manager Operacyjny w restauracji Folk Gospoda, Czerwony Wieprz, Festiwal Wódki i Zakąski, pomysłodawca i współorganizator amatorskiego turnieju piłki nożnej Horeca Football Cup, panelista Gastro Meeting „Komunikacja w restauracji – Szef kuchni – Menadżer – Sprzedaż”.

Obecnie współpracuje z firmą szkoleniową H&R System gdzie pomaga Klientom z branży horeca podnosić jakość i standardy obsługi.

Dobry serwis w 99,8% zależy od dobrej organizacji, charyzmatycznego przywódcy, jasnego podziału obowiązków, świadomych pracowników, którzy wiedzą za co są odpowiedzialni i robią to najlepiej jak potrafią.

NIE CZEKAJ! ZGARNIJ DARMOWE BILETY! ZAREJESTRUJ SIĘ JUŻ DZIŚ!

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Please enter your comment!
Please enter your name here
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.