Produkty convenience dla HoReCa – jakość, powtarzalność, wygoda

0
838
Jakość, powtarzalność oraz wygoda zastosowania – to najważniejsze cechy asortymentu dla sektora HoReCa, które mają znaczący wpływ na finalną potrawę, a tym samym zadowolenie Konsumenta. Wychodząc naprzeciw współczesnym trendom w gastronomii, Edpol Food & Innovation oferuje linię produktów convenience, która wyróżnia się starannie dobranym smakiem i niezawodną jakością.

Wśród rozwiązań, które cieszą się ogromną popularnością w sektorze HoReCa w kraju i zagranicą, Edpol Food & Innovation może zaoferować:

  • saszetki, cup’y, topper’y oraz innowacyjne zawieszki na butelkę z personalizowaną zawartością, m.in. sosami, dipami, czy produktami suchymi;
  • mrożone sosy i buliony, miksy maślane oraz nadzienia termostabilne.

Rozwiązania convenience firmy Edpol pozwalają zbudować imponującą kartę menu, którą docenią klienci Twojego lokalu.

Reklama

Produkty konfekcjonowane

Niezależnie od prowadzonej działalności gastronomicznej, warto móc zaoferować Klientom poręczną formę serwowania produktu uzupełniającego, która pozwala na samodzielne, higieniczne dozowanie. Ponadto konfekcjonowanie umożliwia zwiększenie liczby zamówień „na wynos”. Jest to niezwykle ważne dla współczesnego, ceniącego czas i wygodę Konsumenta. Wysokie standardy mikrobiologiczne spełniane podczas konfekcjonowania pozwalają na bezpośredni kontakt żywności z zewnętrzną warstwą saszetki. Personalizowane rozwiązania firmy Edpol pomagają zwiększyć sprzedaż, a tym samym zyski, poprzez zaoferowanie Konsumentowi atrakcyjnego, pełnowartościowego zestawu.

Jeśli chcesz zaskoczyć swoich Klientów, zastosuj innowacyjną formę pakowania komplementarnej zawartości do produktu bazowego, jaką jest zawieszka na butelkę. Edpol Food & Innovation oferuje personalizację nie tylko zawartości, ale także opakowań, tak, aby były nośnikiem Twojego przekazu marketingowego. Zawieszki na butelkę mogą być z powodzeniem stosowane na wodach mineralnych serwowanych w hotelach.

Produkty mrożone

W odpowiedzi na potrzeby Partnerów biznesowych dział R&D firmy Edpol Food & Innovation opracował produkty mrożone w małych porcjach: sosy i buliony, miksy maślane oraz nadzienia termostabilne. Szeroka oferta gotowych mrożonych sosów i bulionów obejmuje zarówno najbardziej popularne oraz lubiane smaki, jak i te nietypowe, wyszukane.

Wszystkie receptury są „szyte na miarę”, co zapewnia unikalne, dopasowane do preferencji rozwiązania produktowe. Należy zaznaczyć, że są one oparte o naturalne składniki najwyższej jakości, dlatego też wpisują się w trend prozdrowotny. Zarówno miksy maślane, jak i gotowe sosy mrożone w półkulach nie zawierają wzmacniaczy smaku, sztucznych aromatów i barwników oraz konserwantów. Ponadto niezwykle ważnymi atutami produktów Edpol jest ich długa trwałości przechowalnicza (wynosząca 18 miesięcy) oraz gwarancja bezpieczeństwa mikrobiologicznego.

Miksy maślane można stosować do przyrządzania wyrafinowanych mięs, ryb oraz pieczywa, w celu nadania im unikalnego smaku. Powstają one na bazie masła extra, oliwy z oliwek lub oleju rzepakowego z nutą aromatycznych ziół. Z kolei nadzienia termostabilne są wytwarzane z warzyw, owoców, surowców mlecznych i olejów. Dzięki stabilności termicznej podczas smażenia lub pieczenia, nadają potrawom soczystości oraz niepowtarzalnego smaku.

Podczas konferencji Gastro Meeting firma Edpol Food & Innovation zaprasza na swoje stoisko, gdzie będzie można nawiązać inspirujące smakiem relacje biznesowe (29 maja 2018 r., DoubleTree by Hilton Hotel & Conference Centre Warsaw).

Reklama

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.