Marek Soczewka szefem kuchni Sheraton Sopot

0
870
Fot.: FB / Sheraton Sopot Hotel

Sheraton Sopot poinformował, że Marek Soczewka objął stanowisko Szefa Kuchni w hotelu. Marek Soczewka ma ponad 25-letnie doświadczenie w branży hotelarskiej, w tym 19 lat pracy w hotelach 5-gwiazdkowych.

Marek Soczewka dołączył do zespołu Sheraton Sopot jako Sous Chef w 2013 roku i przez lata wykazał się wysokim profesjonalizmem, zaangażowaniem i pasją. Jego umiejętności i wiedza będą nieocenione dla rozwoju kuchni hotelu i podnoszenia jakości oferowanych usług.

Na profilu hotelu możemy przeczytać:
Bardzo się cieszymy, że możemy podzielić się informacją o awansie Marek Soczewka na stanowisko Szefa Kuchni naszego hotelu.
Marek posiada ponad 25-letnie doświadczenie w branży hotelarskiej, w tym 19 lat przepracowanych w hotelach 5-gwiazdkowych. Dołączył do Sheraton Sopot jako Sous Chef w 2013 roku. Przez te lata Marek wykazał się ogromnym profesjonalizmem, zaangażowaniem i pasją. Marku jesteśmy szczęśliwi, że mamy Cię w zespole!

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.