[Horeca TV] Odcinek 8 – Jak zwiększyć sprzedaż jedzenia i innych produktów restauracji?

0
209
Advertisement

Dziś zapraszamy do obejrzenia ósmego odcinka z cyklu spotkań z udziałem Rafała Pasenika z H&R System oraz Rafała Krzyckiego z Horeca Business Club, w trakcie których rozmawiają o pomysłach na zwiększenie sprzedaży jedzenia na wynos w restauracjach. Zachęcamy do wzięcia udziału w pełnych warsztatach. Szczegóły poniżej.

Zapraszamy do wzięcia udziału w szkoleniu pt. „Algorytm skutecznej sprzedaży na wynos. Jak zwiększyć sprzedaż jedzenia i innych produktów restauracji”. To 5 godzinne warsztaty w formie on-line. Start szkolenia 30 listopada 2020.

Dzięki szkoleniu:

  • Poznasz sposoby jak optymalizować kanały sprzedaży i dzięki temu zwiększać przychody
  • Pozyskasz nowe pomysły promocji swojej oferty
  • Nauczysz się stosować skuteczne algorytmy sprzedażowe
  • Poznasz narzędzia związane z zasadami bezpieczeństwa Twoim i Twoich Gości podczas dowozów i wynosów
  • Rozwiniesz swoje umiejętności związane z reklamacjami i trudnymi sytuacjami

SZCZEGÓŁOWY PROGRAM I ZAPISY

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Please enter your comment!
Please enter your name here
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.