[Horeca TV] Odcinek 3 – Jak zwiększyć sprzedaż jedzenia i innych produktów restauracji?

0
1064

Zapraszamy do obejrzenia trzeciego odcinka z cyklu spotkań z udziałem Rafała Pasenika z H&R System oraz Rafała Krzyckiego z Horeca Business Club, w trakcie których rozmawiają o pomysłach na zwiększenie sprzedaży jedzenia na wynos w restauracjach. Codziennie będziemy publikować kolejne odcinki. Zachęcamy do wzięcia udziału w pełnych warsztatach. Szczegóły w artykule.


 

Zapraszamy do wzięcia udziału w szkoleniu pt. „Algorytm skutecznej sprzedaży na wynos. Jak zwiększyć sprzedaż jedzenia i innych produktów restauracji”. To 5 godzinne warsztaty w formie on-line. Start szkolenia 30 listopada 2020.

Dzięki szkoleniu:

  • Poznasz sposoby jak optymalizować kanały sprzedaży i dzięki temu zwiększać przychody
  • Pozyskasz nowe pomysły promocji swojej oferty
  • Nauczysz się stosować skuteczne algorytmy sprzedażowe
  • Poznasz narzędzia związane z zasadami bezpieczeństwa Twoim i Twoich Gości podczas dowozów i wynosów
  • Rozwiniesz swoje umiejętności związane z reklamacjami i trudnymi sytuacjami

SZCZEGÓŁOWY PROGRAM I ZAPISY

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.