[Gastro Meeting] Kamil Hegemajer – Gdzie leży źródło lepszej rentowności

0
534

Zapraszamy na VI edycję konferencji Gastro Meeting 5 listopada w Airport Hotel Okęcie. Kamil Hegemajer będzie opowiadał o podróży przez kuchenny Matrix z systemem wspomagania zarządzania. Zapraszamy do rejestracji i odbioru bezpłatnych biletów grupowych!

W trakcie prezentacji Kamil Hegemajer opowie o zwiększaniu potencjału opłacalności sprzedaży posiłków w oparciu o pracę z systemami wspomagania zarządzania gastronomią Orgastro. Na przykładzie sieci barów mlecznych omówi proces produkcyjny posiłków z uwzględnieniem planowania wielkości produkcyjnych i rozliczania surowców.
Ponadto zaprezentuje możliwości zarządzania informacją handlową w systemie Orgastro.

Przygotowaliśmy pulę bezpłatnych biletów grupowych. Wystarczy zgłosić swojego reprezentanta, czyli osobę odpowiedzialną za proces zakupowy do formuły Business Speed Dating. Te ekspresowe spotkania na linii kupiec-dostawca, cieszą się u nas niezwykle dużą popularnością, gdyż umożliwiają osobom odpowiedzialnym za zakupy, szybko zapoznać się z konkurencyjnymi ofertami dostawców. Po zgłoszeniu takiej osoby na konferencję i warsztaty bezpłatnie może zapisać się aż 5 osób!

Reklama

UWAGA PULA BILETÓW JEST OGRANICZONA! ZAREJESTRUJ SIĘ JUŻ DZIŚ!

Kamil Hagemejer – właściciel Mleczarnia Jerozolimska

Kamil Hagemajer właściciel baru mlecznego z wielką tradycją ”Prasowy” . Twórca marki sieci barów mlecznych „Mleczarnia Jerozolimska” ,„Różowa Krowa” i „Wegetariański Bar Mleczny”.
Wielki miłośnik barów mlecznych, których doświadczał z perspektywy regularnego gościa jako ich częsty bywalec. Porzucił korpoposadę bankowca aby oddać się ratowaniu tradycji powszechnej kuchni w czasie kiedy bary zaczęły znikać z polskich miast. Gdy bary mleczne oddawały pola pod presją ulicznego fastfoodu, ruszył z odsieczą dziedzictwu narodowej gastronomii zaprzęgając w walce o powszechność dobrych posiłków wiedzę oraz doświadczenie analityka – inżyniera.
Współautor zintegrowanego systemu wspomagania zarzadzania gastronomią, która wykorzystuje elementy systemów sterowania produkcją klasy ERP . Współautor własnego systemu POS z funkcjami informacji handlowej oraz informowania o zamówieniach Orgastro.
Rok 2020 będzie rokiem 10 jubileuszu działalności jego sieci barów mlecznych. Aktualnie zarządza siecią 18 placówek oraz dwoma foodtrackami.
Pasjonat Mazur, żeglowania, klasycznej motoryzacji i buldogów francuskich.

Reklama

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.