Shell chce zwiększyć przychody pozapaliwowe. Mają w tym pomóc kawiarnie Shell Cafe [wywiad wideo]

0
468

Shell Cafe na ul. Karolkowej w Warszawie to pierwsza niezależna, pozastacyjna kawiarnia marki Shell. Jest to jednocześnie swego rodzaju poligon doświadczalny dla wszystkich rozwiązań technologicznych i nowych produktów, które po testach trafiają na wszystkie stacje Shell w kraju. Czy i kiedy powstaną kolejne kawiarnie pod tym szyldem?

O tym wszystkim rozmawiamy z Mikołajem Pawlakiem, dyrektorem kategorii Shell Cafe w Shell Polska. Z rozmowy dowiecie się m.in. jakie kategorie gastronomiczne sprzedają się najlepiej, jakie nowe kategorie są wprowadzane do sieci, jakiego sprzętu używa Shell Cafe i jakie rozwiązania obecnie testuje. Nie zabraknie także tematu nowości w menu kawiarni i na stacjach.

Reklama

Zdecydowanie polecamy odwiedziny kawiarni Shell Cafe na ul. Karolkowej w Warszawie. To nie tylko miejsce gdzie można podejrzeć najnowszy sprzęt gastronomiczny, ale także skosztować dań z bardzo szerokiego menu, a wszystko w bardzo przystępnych cenach.

Spółka informuje, że planuje otwierać kolejne lokale kawiarni, a w ciągu najbliższych lat chce zwiększyć wpływy ze sprzedaży pozapaliwowej do co najmniej 50%. Niezależna sieć kawiarni ma się do tego wyniku przyczynić.

Reklama

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj
Captcha verification failed!
Ocena użytkownika captcha nie powiodła się. proszę skontaktuj się z nami!