Shell chce zwiększyć przychody pozapaliwowe. Mają w tym pomóc kawiarnie Shell Cafe [wywiad wideo]

0
1125

Shell Cafe na ul. Karolkowej w Warszawie to pierwsza niezależna, pozastacyjna kawiarnia marki Shell. Jest to jednocześnie swego rodzaju poligon doświadczalny dla wszystkich rozwiązań technologicznych i nowych produktów, które po testach trafiają na wszystkie stacje Shell w kraju. Czy i kiedy powstaną kolejne kawiarnie pod tym szyldem?

O tym wszystkim rozmawiamy z Mikołajem Pawlakiem, dyrektorem kategorii Shell Cafe w Shell Polska. Z rozmowy dowiecie się m.in. jakie kategorie gastronomiczne sprzedają się najlepiej, jakie nowe kategorie są wprowadzane do sieci, jakiego sprzętu używa Shell Cafe i jakie rozwiązania obecnie testuje. Nie zabraknie także tematu nowości w menu kawiarni i na stacjach.

Zdecydowanie polecamy odwiedziny kawiarni Shell Cafe na ul. Karolkowej w Warszawie. To nie tylko miejsce gdzie można podejrzeć najnowszy sprzęt gastronomiczny, ale także skosztować dań z bardzo szerokiego menu, a wszystko w bardzo przystępnych cenach.

Spółka informuje, że planuje otwierać kolejne lokale kawiarni, a w ciągu najbliższych lat chce zwiększyć wpływy ze sprzedaży pozapaliwowej do co najmniej 50%. Niezależna sieć kawiarni ma się do tego wyniku przyczynić.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.