Relacje, wydarzenia odc. 27 – 3 kroki w hotelowym less waste (Horeca Radio)

0
166

Zapraszamy do wysłuchania kolejnej prezentacji z wiosennej edycji konferencji Hotel Meeting. Tym razem Jakuba Emanuela Malca – Executive Chef hotelu Novotel Centrum Warszawa. Prezentacja pokazuje  3 kroki możliwe do wykonania przez każdy hotel i praktyczne porady jak zredukować ilości wyrzucanego jedzenia: mierzenie odpadów, analiza obszarów, praktyczne rozwiązania dotyczące redukcji odpadów żywnościowych. A jeszcze dziś można zapisać się na jesienną edycję konferencji! Nie warto zwlekać!

9 Jakub Emanuel Malec

Reklama

W razie pytań zapraszamy do kontaktu: 

Weronika Goworowska

Tel:+48 884 150 580

Email: [email protected]

ZOBACZ PEŁNY PROGRAM KONFERENCJI HOTEL MEETING 

Obowiązuje zasada „kto pierwszy, ten lepszy”, zatem zachęcamy do błyskawicznej rezerwacji za pomocą platformy Evenea!!!

Reklama

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.