Popularne rozwiązania gastronomiczne dla hoteli

0
509

Które z urządzeń gastronomicznych sprawdzą się w hotelach? Co się zmieni? Czego oczekują goście? I jakie usługi gastronomiczne przeważą podczas wyboru odpowiedniego obiektu? To pytania, które od miesięcy przewijają się w rozmowach z właścicielami i managerami obiektów hotelowych.

Nie planujemy rewolucji, dostosowujemy obecne rozwiązania do trudnej sytuacji, w której znajdujemy się od ponad roku. Wiemy, że nasi goście poszukują miejsca, w którym odpoczną od pracy, zgiełku ale będą mieli również okazję poczuć się normalnie przy zachowaniu odpowiednich, higienicznych rozwiązań, które dadzą im poczucie bezpieczeństwa.

Pandemia mocno zaburzyła stałość obsługi w wielu hotelach i restauracjach. Jeszcze większym niż wcześniej wyzwaniem jest znalezienie na rynku pracy wyszkolonych pracowników zwłaszcza tych pracujących w kuchni. Dlatego wybierając sprzęt warto pomyśleć o maksymalnym usprawnieniu pracy obsługi restauracji/ zaplecza kuchennego. Warto inwestować w sprawdzone i proste w obsłudze urządzenia, które pozwolą na skrócenie czasu przygotowania dań a także na wzbogacenie oferty menu oraz szybkie dostosowanie się do zmieniających się trendów bez potrzeby wymiany parku maszynowego.

Popularne tapasy, różnorodne, zdrowe dania zachowujące maksymalną ilość składników odżywczych, świeże soki czy dbanie o ekologiczne rozwiązania, takie jak wykorzystanie przefiltrowanej wody kranowej serwowanej w szklanych butelkach wielokrotnego użytku. Zaplecza kuchenne wyposażone zostają z uwzględnieniem procesu automatyzacji procesów, która usprawni pracę każdej restauracji. Tutaj szlaki przeciera Qualityfry, bezdymowe i bezzapachowe frytownice, które pozwalają na błyskawiczne przygotowanie przekąsek i wyśmienitych przystawek.

Hitem okażą się samoobsługowe kąciki, dostępne dla każdego, kto w sposób samodzielny chciał będzie napić się wody, kawy, świeżo wyciśniętego soku czy skosztować przepysznych lodów włoskich. Widzimy duże zainteresowanie bezpiecznymi urządzeniami, wyposażonymi w systemy samoobsługowe oraz systemy płatnicze takimi jak: Automatyczne wyciskarki do cytrusów Zumex, dystrybutorami do wody Blupura, czy maszynami Gelmatic do lodów włoskich, które cieszyć się będą zainteresowaniem najmłodszych gości.

Intuicyjne, samoobsługowe, wydajne a co ważne, łatwe w czyszczeniu ekspresy automatyczne to punkt obowiązkowy każdego lobby i restauracji hotelowej. Ekspresy marki Franke to prawdziwy pionier wśród urządzeń kawowych, gwarantują jakość, powtarzalność i różnorodność produktową i sprawdzą się w każdym koncepcie gastronomicznym. Niezależnie od tego czy jest to pięciogwiazdkowy hotel nad morzem czy małe bistro w górach.

Inwestycja w tego typu rozwiązania to zakup, który pozwoli na zwrot środków, ale i zapewni jakość dzięki której goście hotelowi będą chcieli do nas wrócić. Co najważniejsze jednak umożliwi ochronę naszych gości, zapewniając im poczucie bezpieczeństwa, które jest na wagę złota.

Kompleksowe rozwiązania można znaleźć wspólnie z ekspertami firmy BEST CS, której portfolio składa się z wielu prestiżowych, światowych marek. Producenci tacy jak Franke, Zumex, Qualityfry, Blupura, Gelmatic oferują wysokiej jakości urządzenia gastronomiczne, które pozwalają na rozwój każdego obiektu hotelowego. Wybierając urządzenia i rozwiązania, hotelarze i restauratorzy inwestują w sprawdzone, jakościowe rozwiązania, które są łatwe w użytkowaniu zarówno dla gości jak i obsługi hotelu.

Jeśli potrzebujesz pomocy w wyborze urządzeń i rozwiązań dla Twojego biznesu zapraszamy do zapoznania się z nasza ofertą na www.best-cs.pl

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.