Pasibus otwiera jedenasty lokal we Wrocławiu

0
835
Fot.: Pasibus

Nowa restauracja kultowej burgerowni Pasibus to 24. lokal marki i już 11. w jej rodzinnym Wrocławiu, a jednocześnie pierwszy w północnej części miasta. Z okazji otwarcia, które odbyło się w piątek, 1 października br., Pasibus przygotował specjalną promocję dla wrocławskich pasibrzuchów.

Pasibus słynie, już nie tylko we Wrocławiu, ale w całej Polsce, z burgerów z ręcznie mieloną wołowiną o wyrazistym smaku oraz odważnymi połączeniami dodatków. Na gości odwiedzających nowy lokal marki będzie czekać klasyczne menu sieci, w tym m.in. Bebek Junior z wołowiną, różowym sosem, sałatą lodową, autorskim sosem BBQ, serem cheddar, grillowanym boczkiem i cebulą czy Chorizard z wołowiną, różowym sosem oraz rukolą, pastą z suszonych pomidorów i żurawiny, serem cheddar, grillowanym chorizo i grillowaną pieczarką. Natomiast dla miłośników kuchni roślinnej Pasibus przygotował Standard Vegan, który podawany jest w bułce pszennej z autorskim kotletem warzywnym z wegańskimi wersjami majonezu oraz sera cheddar. Dla większych głodomorów w ofercie Pasibusa jest również Giga Box – składający się z aż 6 wybranych burgerów Wypasik.

Wszystkie burgery będą dostępne w wersji “L” i “XL”. Można w nich bezpłatnie wymienić kotleta mięsnego na kotleta wege (całkowicie wegetariańskiego, smażonego osobno), smażony ser przygotowany według autorskiej receptury lub kurczaka. W menu jak zawsze są również Pasi Frytki, Pasi Bataty, Pasi Lemoniada, genialne kulki serowe, serwowane w wersji klasycznej i na ostro, a także autorskie sosy.

Z okazji otwarcia nowej restauracji Pasibus przygotował dla Wrocławian odwiedzających lokal w CH Korona specjalną ofertę. Od 1 do 4 października br. wszystkie burgery w wersji “L” będą kosztować 19 zł, a te w wersji “XL” 22 zł. Ponadto pierwsze 10 osób, które odwiedzą nowy lokal będzie mogło liczyć na niespodzianki od sieci. Dodatkowo, przy okazji otwarcia do menu restauracji w całej Polsce wraca na cały październik uwielbiany przez fanów Pasibusa burger miesiąca – KUREK z autorskim sosem kurkowym oraz serem kozim.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.