Krzysztof Nosek kończy współpracę z MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel

0
1919

W  lutym Krzysztof Nosek zakończy swoją współpracę z hotelem MCC Mazurkas oraz Mazurkas Catering 360. W spółce pełnił funkcję Dyrektora Gastronomii przez ostatnie dwa lata. Teraz Krzysztof czeka na nowe wyzwania. A my życzymy powodzenia i samych sukcesów!

Krzysztof Nosek jest związany z branżą hotelowo-gastronomiczną od ponad 13 lat. Posiada doświadczenie na wszystkich szczeblach gastronomicznej kariery – zaczynał jako kelner, a dzięki nieustannej nauce i ciężkiej pracy doceniano go również jako kierownika zmiany, kierownika gastronomii oraz dyrektora działu gastronomii.

Swoje umiejętności zawodowe doskonalił zarówno w hotelach sieciowych (Best Western Premier w Katowicach, Golden Tulip w Krakowie oraz pierwszy w Europie środkowo-wschodniej dual brand sieci Hilton – Double Tree oraz Hampton) jak i w obiektach niezależnych w Polsce i za granicą (m.in. Dion Palace Hotel w Grecji, Zamek Kliczków & Folwark Książęcy, Pałac Bonerowski i Marine Hotel).

Bardzo dobrze odnajdywał się w obiektach już działających, jak i takich, które pomagał tworzyć od początku. Przez ostatnie dwa lata pełnił funkcję Dyrektora gastronomii w MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel jak również w Mazurkas catering 360.

W swojej karierze zawodowej odpowiadał m.in. za wyniki finansowe i zarządzanie personelem managerskim podległych mu restauracji i obiektów, brał aktywny udział w ustalaniu i realizacji strategii ich rozwoju, tworzył nowe produkty sprzedażowe oraz podejmował kluczowe decyzje w sprawach operacyjnych i strategicznych.

Krzysztof regularnie poszerza swoją wiedzę, uczęszczając m.in. na studia Executive MBA. Oprócz tego, często bierze udział w licznych kursach i warsztatach. W ostatnim czasie były to prowadzone przez akredytowane instytucje szkolenia: Zarządzanie płynnością i kapitałem obrotowym, Analiza opłacalności i ryzyka projektów inwestycyjnych, Zarządzanie wynikiem hotelu.

Prywatnie Krzysztof jest miłośnikiem dobrej kuchni i golfa. Zgodnie ze swoim ulubionym powiedzeniem „the sky is never the limit” regularnie stawia sobie nowe cele i wyzwania. W chwili obecnej osiąga nowe poziomy zaawansowania w bachacie, choć zawsze uważał, że nie ma talentu do tańca.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.