[Hotel Meeting] Grzegorz Kazubski – Zarządzanie wynikiem w gastronomii hotelowej

0
566

Zapraszamy na demo szkolenia IGHP dla hotelarzy „Zarządzanie wynikiem w gastronomii hotelowej” już 14 października w trakcie trwania konferencji Hotel Meeting. To solidna i konkretna dawka wiedzy przekazywana uczestnikom w przystępny i ciekawy sposób. W trakcie szkolenia zostaną omówione podstawowe parametry z zarządzania kosztem surowca, tj. food cost i menu engineering, a także procedury operacyjne, w tym remanent „spis z natury”, zadania działu sprzedaży, koordynatorów księgowości czy szefów kuchni. 

Grzegorz Kazubski

Znany na rynku gastronomicznym praktyk z wieloletnim doświadczeniem w zarządzaniu restauracjami, a aktualnie dyrektor generalny hotelu Malbork by DeSilva. Grzegorz Kazubski pełnił wcześniej stanowisko dyrektora ds. gastronomii w Hotelu TED, zarządzał Centrum Szkoleniowym Makro Cash & Carry Polska, a także przez wiele lat pełnił funkcję kierownika zespołu ds. produkcji gastronomicznej w Grupie Orbis SA.

ZOBACZ PEŁNY PROGRAM KONFERENCJI HOTEL MEETING 

Obowiązuje zasada „kto pierwszy, ten lepszy”, zatem zachęcamy do błyskawicznej rezerwacji za pomocą platformy Evenea!!!

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.