Gastrolekcje odc. 12 – Sprzedaż eventów w gastronomii – Prowadzenie rozmowy handlowej

0
959

Kontynuujemy rozmowę na temat sprzedaży oferty zorganizowania wydarzeń w gastronomii, tym razem podpowiadamy jak prowadzić rozmowę handlową z potencjalnym klientem. Zapraszamy do wysłuchania audycji!

Rafał Pasenik

Właściciel H&R System

Od ponad 20 lat pracuję w branży HoReCa – znam jej problemy, potrzeby i możliwości. Pomagam moim Klientom osiągać sukces w aktywnej sprzedaży, podnoszeniu jakości oferowanych usług oraz w budowaniu stałych, zmotywowanych i zaangażowanych w swoją pracę zespołów. Zawsze gram o sukces moich Klientów ponieważ jestem wierny przekonaniu, że najważniejsi są Goście, ponieważ dzięki nim wszyscy mamy pracę i najdroższe w restauracji jest puste krzesło, a w hotelu pokój.

Partner audycji:

   

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.