Gastrolekcje odc. 11 – Sprzedaż eventów w gastronomii – Planowanie sprzedaży i zarządzanie klientami

0
1056

Eventy w gastronomii stanowią bardzo dużą część przychodów jakie możemy wygenerować z naszego biznesu. Rozmawiamy o tym, jak dobrze zaplanować taką sprzedaż oraz jak zarządzać potencjalnymi klientami.

Rafał Pasenik

Właściciel H&R System

Od ponad 20 lat pracuję w branży HoReCa – znam jej problemy, potrzeby i możliwości. Pomagam moim Klientom osiągać sukces w aktywnej sprzedaży, podnoszeniu jakości oferowanych usług oraz w budowaniu stałych, zmotywowanych i zaangażowanych w swoją pracę zespołów. Zawsze gram o sukces moich Klientów ponieważ jestem wierny przekonaniu, że najważniejsi są Goście, ponieważ dzięki nim wszyscy mamy pracę i najdroższe w restauracji jest puste krzesło, a w hotelu pokój.

Partner audycji:

   

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.