[Gastro Meeting] Zapraszamy na warsztaty Mateusza Ruszkowskiego i Macieja Majewskiego

0
883

10 marca spotykamy się w Airport Hotel Okęcie na VII edycję konferencji Gastro Meeting. Tym razem pod hasłem All about Chefs. Zapraszamy do rejestracji na wybrane warsztaty, ponieważ ilość miejsc jest ograniczona. Dziś prezentujemy warsztaty warsztaty Mateusza Ruszkowskiego i Macieja Majewskiego.

Marketing on-line oraz nowe technologie w komunikacji marketingowej restauracji to temat, którym zajmie się Mateusz Ruszkowski. Poruszy kwestie definiowania grupy docelowej a następnie budowania ciekawych i angażujących treści w ramach kanałów social media. Odpowie na pytania jak umiejętnie korzystać z aplikacji dedykowanych restauracjom, jak je dobierać i dbać o to aby maksymalizować ich funkcjonalność dla restauracji. Opowie także o technicznych nowinkach i możliwościach nowych mediów w marketingu restauracyjnym.

Natomiast Maciej Majewski, oprócz udziału w panelu dyskusyjnym pt. ” Plusy i minusy pracy w jednej firmie przez wiele lat. Odnalezienie swojego miejsca na ziemi – kiedy należałoby to zrobić?”, poprowadzi warsztat pt. „Kulisy współpracy z gwiazdkowymi szefami kuchni”. Maciej miał możliwość gotować z utytułowanymi szefami- Pierre Gagnaire (13 gwiazdek Michelin w restauracjach na całym świecie), Andrea Camastra (1 gwiazdka Michelin w restauracji Senses, Warszawa), Wojciech Modest Amaro (1 gwiazdka Michelin restauracja Atelier Amaro), Philippe Mille (2 gwiazdki Michelin restauracja Le Parc, Francja), Allain Passard (3 gwiazdki Michelin restauracja Arpege, Francja).

ZAPOZNAJ SIĘ Z PEŁNYM PROGRAMEM KONFERENCJI!

Mateusz Ruszkowski – Profesjonalny manager gastronomii z wieloletnim doświadczeniem, specjalizujący się w tworzeniu i promowaniu konceptów restauracyjnych. Jego wiedza to fuzja wieloletniego doświadczenia w branży gastronomicznej oraz reklamowej. Doświadczenie zdobywał zarówno podczas pracy w największych i najbardziej popularnych warszawskich restauracjach jak również 5* hotelach. Koncepty restauracyjne tworzone prowadzone i promowane przez Mateusza Ruszkowskiego wielokrotnie sięgnęły po rekomendacje kluczowych przewodników i laury w prestiżowych konkursach.

 

Maciej Majewski,

Restauracja La Brasserie Moderne zostali wyróżnieni wieloma prestiżowymi nagrodami, w tym nagrodą Wine & Food Noble Night 2016 przyznawaną przez Noble Bank i Noble Concierge. La Brasserie Moderne została także wyróżniona w 2015 i 2016 roku przez przewodnik Gault&Millau Polska.
W 2017 roku Maciej otrzymał tytuł Szefa Roku Regionu Centralnego w konkursie organizowanym przez Poland 100 Best Restaurants, a La Brasserie Moderne została nagrodzona Grand Award 3 widelce plus. W 2019 Maciej uzyskał nagrodę „Szef Roku”, a restauracja ponownie Grand Award 3 widelce plus.
Współpracując z Francusko – Polską Izbą Gospodarczą miał możliwość gotować z utytułowanymi szefami- Pierre Gagnaire (13 gwiazdek Michelin w restauracjach na całym świecie), Andrea Camastra (1 gwiazdka Michelin w restauracji Senses, Warszawa), Wojciech Modest Amaro (1 gwiazdka Michelin restauracja Atelier Amaro), Philippe Mille (2 gwiazdki Michelin restauracja Le Parc, Francja), Allain Passard (3 gwiazdki Michelin restauracja Arpege, Francja).

NIE CZEKAJ! ZGARNIJ DARMOWE BILETY! ZAREJESTRUJ SIĘ JUŻ DZIŚ!

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.