[Gastro Meeting] VI jesienna edycja konferencji już za nami!

0
168
Advertisement

Szósta edycja branżowej konferencji biznesowej Gastro Meeting za nami.  Ponad 300 słuchaczy części merytorycznej, 150 uczestników warsztatów, ponad 1000 spotkań w części Business Speed Dating i ponad 30 dostawców produktów i usług. Było merytorycznie, praktycznie  i owocnie w kontakty biznesowe!

Wśród prelegentów zobaczyć można było zobaczyć między innymi: Pawła Aksamita, współwłaściciela firmy STAVA w prezentacji pt. „Fakty i mity na temat dowozów posiłków”. O tym „Jak zadowalać ciągle zmieniające się potrzeby gości” mówiła w swoim wystąpieniu Anna Dębska redaktor naczelna GdzieZjesc.info.  Kamil Hegemajer właściciel Mleczarni Jerozolimskiej, w trakcie swojej prezentacji opowiedział uczestnikom o zwiększaniu potencjału opłacalności sprzedaży posiłków w oparciu o pracę z systemami wspomagania zarządzania gastronomią Orgastro. Krzysztof Kot, założyciel HAPPY RESTAURANT Analitics & Solutions z perspektywy trenera i coacha opowiedział jakich profesjonalnych technik szkoleniowych właściciel i manager lokalu mogą używać, aby zwiększać skuteczność swoich zespołów sprzedażowych. Marketingiem w gastronomii zajął się Konrad Kobiela, współwłaściciel agencji Pepiniera i Patryk Kochel współwłaściciel Seafood Bar&Market, zaś o automatyzacji procesów związanych z obsługa klienta w gastronomii opowie Maciej Wesoły, Prezes Zarządu EMENAGO. Na zakończenie tematem, wzbudzającym ostatnio wiele kontrowersji czyli zakazem wstępu do restauracji dla dzieci poniżej 6 roku życia, od strony prawnej zajął się Mikołaj Ostrowski, adwokat, partner zarządzający OWIW Legal.

Dodatkowo odbyły się  3 panele dyskusyjne. Pierwszy pt. „Restauracje premium też mają swoje problemy”. Panel poprowadził Rafał Skórski – wydawca i redaktor naczelny magazynu „Gourmet”, a panelistami byli: Krzysztof Janiszewski, współwłaściciel jednej z najlepszych w Polsce restauracji SENSES, Nestor Grojewski, szef kuchni restauracji Cinema Paradiso. Drugi panel dotyczył tematu projektu technologicznego w gastronomii. Ostatni panel poprowadził Jarek Walczyk, właściciel i szef kuchni Pink Lobster, prezes fundacji Klub Szefów Kuchni. Wraz z panelistami poruszą temat komunikacji w restauracji. Równolegle do części merytorycznej w osobnych salach będą odbywały się warsztaty.

Mamy pierwsze zdjęcia! Wkrótce relacja na antenie Horeca Radio!

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Please enter your comment!
Please enter your name here
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.