[Gastro Meeting] Piotr Mydłowski – Koszty i optymalizacja w gastronomii

0
1180

Piotr Mydłowski w swoim wystąpieniu opowie o wykorzystaniu technologi w zarządzaniu i rozwijaniu gastronomi. Zgromadzeni dowiedzą się również jak dopasować się do trendów funkcjonujących na rynku i jak pozostawać atrakcyjnym w oczach gości i potencjalnych pracowników. Słuchacze będą mieli też okazję usłyszeć trochę statystyk i wewnętrznych danych dotyczących marki SeaFood Bar&Market. Zarejestruj się już dziś i odbierz darmowy bilet!

Przygotowaliśmy pulę bezpłatnych biletów grupowych. Wystarczy zgłosić swojego reprezentanta, czyli osobę odpowiedzialną za proces zakupowy do formuły Business Speed Dating. Te ekspresowe spotkania na linii kupiec-dostawca, cieszą się u nas niezwykle dużą popularnością, gdyż umożliwiają osobom odpowiedzialnym za zakupy, szybko zapoznać się z konkurencyjnymi ofertami dostawców. Po zgłoszeniu takiej osoby na konferencję i warsztaty bezpłatnie może zapisać się aż 5 osób!

UWAGA PULA BILETÓW JEST OGRANICZONA! ZAREJESTRUJ SIĘ JUŻ DZIŚ!

Piotr Mydłowski

W branży gastronomicznej od zawsze, w największej polskiej sieci gastronomicznej przeszedł drogę od kelnera, przez operatora aż po dział marketingu i zarządzanie produktem. Dzięki bogatemu doświadczeniu w branży HoReCa z sukcesem pomaga w rozwijaniu brandów gastronomicznych takich jak Złoty Pies, SeaFood Bar&Market, Jaffa, Jungle czy Fancy Pizza. Piotr jest mocno osadzony w trendach i zakochany w liczbach przez co jego decyzje i plany są zawsze „data driven”.

 

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.