[Gastro Meeting] Jakub Malec, Iwona Niemczewska prelegentami wiosennej edycji konferencji

0
592

Przedstawiamy kolejne punkty programu konferencji Gastro Meeting All About Chefs. Nadal dostępna jest pula darmowych biletów. Warto zapoznać się z programem i dokonać rezerwacji. Spotykamy się 10 marca w Airport Hotel Okęcie.

W trakcie trwania wiosennej edycji konferencji Gastro Meeting nie zabraknie tematów związanych z Food Costem i nurtem ZeroWaste. Prezentację pt. „Jak zarządzać kuchnią, aby zredukować ilość wyrzucanego jedzenia” przedstawi Jakub Malec.

Z kolei Iwona Niemczewska zaprasza profesjonalistów i osoby planujące wykonywanie zawodu kucharza na warsztaty, podczas których zaprezentuje jakimi drogami warto pójść aby stać się prawdziwym mistrzem oraz omówi ważne aspekty w jaki sposób skutecznie przygotować się do konkursów kulinarnych.

Reklama

Warsztaty prowadzone są w małych grupach aby podczas wymiany zdań uczestnicy mogli jak najwięcej użytecznych dla siebie informacji uzyskać.

ZAPOZNAJ SIĘ Z PEŁNYM PROGRAMEM KONFERENCJI!

Jakub Emanuel Malec

Od lat związany z Grupa Hotelowa Orbis, Executive Chef w hotelu Novotel Warszawa Centrum, orędownik filozofii ZeroWaste, który jako pierwszy w Polsce wprowadził w swoim hotelu kompleksowy program walki z marnotrawstwem żywności, osiągając przy tym wspaniale rezultaty. Od lat inspiruje i motywuje szefów kuchni do prowadzenia zrównoważonej kuchni i walki z marnotrawstwem.

Iwona Niemczewska

Szef kuchni i właściciel Z Drugiej Strony Lustra. Ukończyła francuską szkołę kulinarną Le Cordon Bleu oraz szkolenie dla profesjonalistów w Institute Paul Bocuse w Lyonie. Jest wiceprezesem Klubu Szefów Kuchni, członkiem zarządu Chaine des Rotisseurs Polska, członkiem Slow Food international. Jest międzynarodowym sędzią kulinarnym, trenerem, reprezentuje Polskę jako ekspert w dziedzinie gotowania w mistrzostwach World Skills i Euro Skills. Jest sędzią prestiżowego międzynarodowego konkursu S.Pellegrino Young Chef 2020. Pisze felietony do branżowej prasy o tematyce kulinarnej i o podróżach. W 2018 r przewodnik Gault and Millau przyznał Iwonie Niemczewskiej tytuł Najlepszej Kobiety Chef roku 2018 w Polsce. Podczas Worldskills 2019 polski zawodnik prowadzony przez Iwonę Niemczewską zdobył wicemistrzostwo świata w gotowaniu wyprzedzając 44 pozostałe kraje. W roku 2019 uzyskała tytuł „osobowość kulinarna 2019”

NIE CZEKAJ! ZGARNIJ DARMOWE BILETY! ZAREJESTRUJ SIĘ JUŻ DZIŚ!

Reklama

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.